ПОРТАЛ
27 липня 2016, 09:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина третя в Україні за кількістю критичних довгобудів

Одинадцять довгобудів на Черкащині перебувають у критичному стані, свідчать дані Мінрегіонбуду.

Черкащина третя в Україні за кількістю критичних довгобудів

Усього в Україні налічується майже 15 тисяч об'єктів незавершеного будівництва. З них житлових – 71%, не житлових – 45%, 24% – інженерні споруди. І ситуація щодо об'єктів незавершеного будівництва протягом останніх років погіршується, пише news.liga.net.

За даними Мінрегіонбуду, нині 134 незавершених об'єкти перебувають у критичному стані. З них у Києві – 32 об'єкти, Київській області – 18, Черкаській – 11 об'єктів, Хмельницькій – 10 об'єктів, Одеській – 9 об'єктів.

Як повідомила директор департаменту державних програм і розвитку житлового будівництва Мінрегіонбуду Наталія Козловська, в цілому по Україні на стадії будівництва знаходиться 3823 житлові об'єкти. З них зводяться тільки 1700. Решта – або законсервовані, або на них будівництво тимчасово припинено.

Також Наталія Козловська підкреслила, що виникнення довгобудів пов'язано, перш за все, зі зловживаннями і правопорушеннями забудовником при залученні коштів інвесторів; можливою нестачею коштів; недобросовісністю при виконанні будівельних робіт.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський