ПОРТАЛ
8 квітня 2014, 15:59

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як почати працювати на власному вантажному автомобілі

Як почати працювати на власному вантажному автомобілі

Першим буде просто безглуздо давати які-небудь поради — такі відмінно все знають самі, а ось для других, не завадило б надати декілька ділових і дійсно корисних рекомендацій. Їх надає helpbizness.ru.

Перш за все, потрібно сказати про те, що якщо Ви дійсно хочете відразу нормально заробляти, то Вам потрібно для початку знайти постійних клієнтів, які будуть оплачувати вашу доставку вантажів без затримок.Як почати працювати на власному вантажному автомобілі.

По можливості стати індивідуальним підприємцем, тому в основному всі оплати за рейси виробляються за безготівковим розрахунком. Якщо Ви хочете здійснювати вантажні перевезення тільки за готівковий розрахунок, то будьте готові до того, що працювати з Вами будуть лише диспетчерські служби, які знімають свій відсоток з перевезення.

Вам слід геть відмовитися від придбання уживаного вантажного автомобіля, найму водія, щоб лише після заробітку певної суми купить вантажний напівпричіп. Якщо Ви не володієте жодним досвідом, якщо у вас немає власної ремонтної бази та водія з відповідними навичками, тоді краще всього назавжди забудьте про цю ідею. У цьому випадку практично кожен рейс буде пов’язаний з вельми серйозними ризиками — адже ймовірність того, що такий автомобіль просто встане в дорозі буде вкрай високою.

Крім усього іншого, в цьому випадку вам також доведеться зіткнутися з досить серйозними витратами, що знизить саму прибутковість вашого підприємства — соляру потрібно буде закуповувати тоннами, та й сам автомобіль потягне не більше 10-15 тонн. Та й потужності разом з робочим об’ємом в ньому буде замало. І якщо безпосередньо за кабіною знаходиться рефрижератор, то це ще пів біди, от тільки навантаження для нього відшукати також буде вкрай складно.

У підсумку, навіть початкові вкладення у відкриття такого бізнесу стають в деякій мірі неадекватними. Тим більше, якщо вести мову про тенти або звичайні фургони. У цьому випадку кожен рейс, враховуючи запчастини та поломки, буде обходитися Вам куди більш дорожче, ніж на іноземній фурі в дев’яносто кубів, при цьому, Ваш кузов вмістить у себе від сили кубів шістдесят, якщо не сорок.

Більше бізнес-ідей тут .