ПОРТАЛ
29 грудня 2014, 11:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як підзаробити на Новий рік

Як підзаробити на Новий рік

Для когось Новий рік – це свята й веселощі. А для когось – спосіб отримати додатковий дохід. Як підзаробити на Новий рік – вивчили в OLX.

У столиці набір пропозицій найбільш широкий. У Києві шукають пакувальників товарів у супермаркети, аніматорів, офіціантів, ведучих, водіїв, промоутерів та інших працівників.

Зарплати різні. Наприклад, пакувальнику товарів на касі в магазині пропонують 340 грн. за 22 години роботи протягом 3 днів з 29 до 31 грудня. Компанії також шукають водіїв для доставки новорічних подарунків і квітів.

Багато організаторів свят активно шукають Діда Мороза й Снігуроньку. На ці позиції потрібні досвідчені актори із власними костюмами, а також авто; оплата за роботу – договірна. «Живі скульптури» потрібні для роботи на новорічних ранках у Палаці спорту, НПМ «Україна» та на інших заходах. На новорічних ялинках також потрібні аквагримери; роботодавці готові попередньо навчити кандидатів.

Від 800 грн. пропонують ведучим за роботу в новорічну ніч у столичних закладах. Також у заклади шукають обслуговуючий персонал, офіціантів, бариста, промоутерів для роздачі листівок і сувенірів.

Фахівцям із продажів пропонують продавати в Києві новорічні дитячі подарунки та ялинки. Продаючи ялинки, «за 10 днів можна заробити місячну зарплату» - говориться в оголошенні OLX, хоча конкретна сума не вказана.

Схожі пропозиції є і в інших українських містах. Окрім посад Діда Мороза й Снігуроньки, харків’янам пропонують позицію продавця календарів у вагонах метро. У торговельні центри шукають флористів-декораторів. Бариста в Харкові може розраховувати на зарплатню «3500 грн. + % + доплата за виїзні бенкети, корпоративи; найбільш активні, харизматичні працівники отримають премію». У Дніпропетровську шукають аніматорів, водіїв, офіціантів і продавців новорічних подарунків. Бармени після заходу можуть розраховувати на оплату 200 грн. + чайові. Працюючи Дідом Морозом на новорічні свята в Одесі, можна отримувати від 18 грн. на годину. Інші роботодавці пропонують аніматорам від 50 грн. за годину, при цьому потрібно відпрацювати 4-6 годин, а на вихідних – цілих 9 годин на день. У новорічну ніч можна заробляти від 450 до 800 грн. за годину, продаючи дороге шампанське на Приморському бульварі.

Кримські заклади в Ялті, Алушті, Алупці, Сімферополі та інших містах набирають додатково на новорічні свята обслуговуючий персонал: поварів, офіціантів, прибиральників, покоївок.

Акторів та організаторів новорічних заходів запрошують на роботу в комплекси відпочинку в Карпатах для проведення святкових вечірок. А охочим підзаробити за кордоном пропонують розглянути Фінляндію, куди для проведення ярмарок у Хельсінки потрібні продавці, повари, аніматори, різноробочі. Працівникам надають безкоштовне житло в хостелі, уніформу й харчування (сніданок і вечерю). «Робочий тур проходить з 20 грудня до 15 січня. Заробітна платня складає 90-140 євро на день (залежно від посади)», - говориться в оголошенні OLX.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 10 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, червень 2014 року).