ПОРТАЛ
 

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ПРИВАТНО-ОРЕНДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ

ПРИВАТНО-ОРЕНДНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ

Адреса: 20 300, Україна, Черкаська область, м. Умань, вул. Деревянка, 26.

Телефон: (+38 04744) 4 64 56

Факс: (+38 04744) 2 24 61

E-mail: [email protected]

Уманський тепличний комбінат заснований в 1974 році. У 2002 році почалося стрімке розширення виробничих площ, збільшився обсяг виробництва продукції закритого ґрунту, значно підвищилася продуктивність праці, суттєво зріс рівень оплати праці і як результат - рівень сплати податків.

Починаючи з 2002 року, площа сучасних теплиць європейського типу збільшилася на 28,1 га і на сьогоднішній день становить 35,15 га. Теплиці розташовані в м.Умань, а також по філіях підприємства - у містах Христинівка і Тальне Черкаської області: 22,5 га - м. Умань, 1,05 га - м. Христинівка, 11,6 га - м. Тальне.

Сьогодні на Уманському тепличному комбінаті експлуатуються найсучасніші теплиці європейського зразка. У них реалізовані новітні розробки та досягнення в області вирощування овочів у закритому ґрунті. Це дозволяє істотно підвищити не тільки врожайність, але і якість продукції, знизивши енерго-і трудовитрати.

За останні роки комбінат зумів реалізувати ряд масштабних інвестиційних проектів, для виконання яких були запрошені провідні західні компанії та фахівці.

Підприємство має складський комплекс площею 10 тис. м2, який дозволяє виконувати найвищі вимоги до зберігання і переробки продукції.

Власний логістичний центр забезпечує оптимальні рішення сортування, фасування, пакування та доставки продукції.

Стратегічний курс Уманського тепличного комбінату - це збільшення виробництва якісної овочевої продукції за рахунок використання сучасних енергозберігаючих технологій та розширення ринків збуту.

БРЕНДИ
Продукція
Томат рожевий Томат китицевий Огірок колючий