ПОРТАЛ
 

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРРЕСУРСИ-2011»

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРРЕСУРСИ-2011»


Адреса: м.Черкаси, вул. Б. Вишневецького. 37, оф.311
Телефони: (0472) 500-312; (098) 062-00-31, (067) 800-53-35
e-mail: [email protected]

Черкаське представництво компанії «УКРРЕСУРСИ-2011» надає професійні екологічні послуги. Спеціалізується на оформленні звітності природоохоронного спрямування для функціонування підприємства, пропонує екологічне обслуговування «під ключ».

Всі роботи виконуються відповідно до чинного природоохоронного законодавства. Розроблена екологічна документація в обов’язковому порядку проходить необхідні погодження в наглядових та експертних органах за участю спеціалістів компанії.

З метою відвернення негативного впливу відходів на навколишнє природне середовище, недопущення псування відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія, підприємство на підставі ліцензії Мінприроди здійснює діяльність зі збирання, заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини.

Послуги компанії:

- Поводження з небезпечними відходами

ТОВ «Укрресурси-2011» надає послуги по збиранню, перевезенню та зберіганню небезпечних відходів різного класу небезпеки з подальшою передачею їх на утилізацію спеціалізованим підприємствам.

ТОВ «Укрресурси-2011» надає послуги поводження з:

• відходами, які містять складові або забруднювачі ртуть, сполуки ртуті (у т.ч. з відпрацьованими люмінесцентними лампами та приладами,що містять ртуть);

• гальванічний шлам та відходи поверхневої обробки металів і пластмас;

• гальванічний шлам;

• відпрацьовані батареї свинцевих акумуляторів, цілі чи розламані;

• несортовані відпрацьовані батареї;

• відходи і брухт електричних та електронних вузлів, що містять компоненти, такі, як акумуляторні батареї або інші батареї;

• летюча зола від енергоустановок, що працюють на вугіллі;

• відпрацьовані нафтопродукти, не придатні для використання за призначенням (у т.ч. відпрацьовані моторні, індустріальні масла та їх суміші);

• відходи, забруднені нафтопродуктами – промаслені пісок, папір, деревина, ґрунт, ганчір’я. відпрацьовані фільтри;

• відходи, речовини або вироби, що містять, складаються або забруднені поліхлорбіфенілами (ПХБ), поліхлорованими тер фенілами (ПХТ), поліхлорованими нафталанами (ПНХ);

• шлами бензину, що містять свинець;

• клінічні та подібні їм відходи, а саме – відходи, що виникають в результаті медичного догляду, ветеринарної чи подібної практики, і відходи, що утворюються у лікарнях або інших закладах під час досліджень, догляду за пацієнтами або при виконанні дослідницьких робіт;

• відходи виробництва, одержання і застосування біоцидів та фіто фармацевтичних препаратів, включно з відходами пестицидів та гербіцидів, які не відповідають стандартам, мають прострочений термін придатності чи не придатні до використання за призначенням;

• відходи сумішей масло/вода, вуглеводні/вода, емульсії;

• відходи виробництва, одержання і застосування чорнила, барвників, пігментів, фарб, лаків, оліфи;

• відходи розчинів кислот чи основ (у т.ч. відпрацьований електроліт);

• відходи упаковок та контейнерів (у т.ч. тара з-під пестицидів та агрохімікатів);

• відходи, які складаються або містять хімічні речовини, що не відповідають специфікації або мають прострочений термін придатності.

Надання послуг у сфері екології, зокрема в плані поводження з небезпечними відходами,

ТОВ «Укрресурси-2011» здійснює у відповідності з природоохоронним законодавством та дотриманням норм екологічної безпеки на підставі ліцензії Міністерства екології та природних ресурсів України серія АЕ № 263902.

- Управління відходами

Відповідно до вимог Закону України «Про відходи» (ст. 32), Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» (ст. 55) суб’єкти господарської діяльності у сфері поводження з відходами повинні отримувати Дозвіл на розміщення та Ліміти на утворення та розміщення відходів, який розробляється згідно Постанови КМУ від 3 серпня 1998 р. №1218 «Про затвердження порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів».

Спеціалісти ТОВ «Укрресурси-2011» надають професійні послуги з розробки екологічної документації щодо поводження з відходами, оперативно розроблять проект лімітів на утворення та розміщення відходів для Вашого об’єкту, допоможуть своєчасно погодити його, а також отримати дозвіл на розміщення відходів, з подальшою плідною взаємодією з компетентними Державними органами та установами для стабілізації та удосконалення виробничого процесу.

- Водокористування

Стаття 49 Водного кодексу України від 6 червня 1995 року № 213/95-ВР зі всіма доповненнями і змінами обґрунтовує необхідність дозволу на спеціальне водокористування.

Відомо, що спецводокористування – це забір води з різних об’єктів (трубчатих і шахтних колодязів, свердловин, поверхневих джерел) із застосуванням спеціальної техніки та споруд, скидання забруднень у водні об’єкти та використання води (при цьому включаючи скидання забруднень і забір води із водами зворотними із застосуванням каналів).

Для того, щоб отримати дозвіл на спецводокористування, водокористувач має подати в відвідні інстанції обґрунтування того, що вода йому дійсно необхідна. Документ слід узгодити з відповідними державними органами.

Спеціалісти ТОВ «Укрресурси-2011» виконують роботи екологічного напрямку в галузі спецводокористування підприємств, установ, організацій і громадян - суб'єктів підприємницької діяльності, з подальшим супроводом і отриманням необхідної погоджувальної і дозвільної документації в профільних компетентних органах і установах, зберігаючи Ваш час.

- Викиди в атмосферне повітря

Згідно Закону України «Про охорону атмосферного повітря» (ст.11 ) викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватися після отримання дозволу, який видається територіальним органом спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань екології та природних ресурсів за погодженням із територіальним органом спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань охорони здоров'я.

Висококваліфіковані фахівці ТОВ «Укрресурси-2011» з багатим практичним досвідом, володіють сучасними діючими методиками розрахунку обґрунтування забруднення повітря, виконують роботи по оптимізації об'ємів викидів забруднюючих речовин і оформлення усіх необхідних документів з подальшим відповідальним супроводом розробленої документації для отримання Замовником Дозволу на викиди у відповідних інстанціях, тим самим, зберігаючи Ваш час, зайві витрати і навантаження на Ваш бізнес з боку контролюючих установ і організацій.

ТОВ «Укрресурси-2011» внесено до Переліку установ, організацій та закладів, які здійснюють розробку документів, що обґрунтовують обсяги викидів для підприємств, установ, організацій та громадян – суб’єктів підприємницької діяльності (лист Мінприроди від 05.02.2013р. № 1949/12/10-13).

- Екологічна звітність

Обов’язком суб’єктів господарської діяльності у сфері поводження з відходами є ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, обробляються, знешкоджуються, утилізуються та видаляються (ст.ст. 5,17, 26 Закону України «Про відходи»).

ТОВ «Укрресурси-2011» надає послуги з ведення екологічної звітності на підприємстві, заповнення звітів:


Охорона атмосферного повітря:
- Форма 2 ТП- повітря (нова 2010р.) «Звіт про охорону атмосферного повітря»
- Форма ПОД-1 Журнал обліку стаціонарних джерел забруднення і їх характеристик
- Форма ПОД-2 Журнал обліку виконання заходів з метою охорони атмосферного повітря
- Форма ПОД-3 Журнал обліку роботи газоочисних и пиловловлюючих установок

Управління відходами:
- Форма 1-відходи «Поводження з відходами»
- Форма 1-ВТ Типова форма первинної облікової документації N 1-ВТ «Облік відходів та пакувальних матеріалів і тари»

Водоспоживання:
- Форма 2-ТП водгосп «Звіт про використання води»
- ПОД-11 «Журнал обліку водоспоживання (водовідведення) водовимірювальними приладами та обладнаннями»;
- ПОД-12 «Журнал обліку водоспоживання (водовідведення) побічними методами»;
- ПОД-13 «Журнал обліку якості зворотних вод, що скидаються».

- Збирання, заготівля відходів як вторинної сировини

Одним з напрямків діяльності нашого підприємства є заготівля вторсировини. Даний напрямок містить у собі комплексні послуги з вивозу вторсировини від постачальників, або прийом вторсировини на нашій базі переробки. Вивіз вторсировини може здійснюватися нашим автотранспортом у зручний для постачальника час.

При необхідності для навантаження вторсировини або його сортування ми надаємо своїх співробітників. Комплексні послуги містять у собі вивіз із вашого виробництва абсолютно всіх видів вторсировини: макулатури, поліетилену, стрейч-плівки б/у, пластикової пляшки, пластмаси, алюмінієвої банки - у будь-якій кількості.

Замість того, щоб викидати або спалювати вторинну сировину, ми пропонуємо Вам співробітництво з нашим підприємством, тим самим здійснюючи свій, нехай і не великий, внесок у збереження навколишнього середовища й природи.

Діяльність по збиранню, заготівлі окремих видів відходів як вторинної сировини проводиться на підставі Ліцензії Міністерства екології та природних ресурсів України Серія АГ № 581924.

- Збирання, заготівля використаної тари та пакувальних матеріалів

Надаємо послуги по збиранню. заготівлі відходів, у тому числі використаної тари та пакувальних матеріалів, як вторинної сировини з метою подальшої передачі на переробку або утилізацію, шляхом організації здійснення цих дій спеціалізованими організаціями.

Метою надання послуг є зменшення обсягів утворення відходів, відвернення негативного впливу відходів на навколишнє природне середовище та здоров’я людини на території України для дотримання вимог Закону України «Про відходи», та Постанови Кабінету міністрів України «Про впровадження системи збирання, заготівлі та утилізації відходів як вторинної сировини» від 26 липня 2001 року № 915.

Інші види послуг

Також ТОВ «Укрресурси-2011» надає інші послуги екологічного напрямку:
- Експрес-аудит підприємства
- Розробка реєстрових карт об’єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
- Розробка паспорту місця видалення відходів
- Підготовка та супровід матеріалів для отримання ліцензій та спеціальних дозволів
- Здійснення технічного нагляду та внутрішнього аудиту за виконанням вимог екологічного та санітарно-епідеміологічного законодавства
- Розробка паспортів відходів
- Підготовка підприємства до перевірок контролюючих органів.

ЛІЦЕНЗІЇ