ПОРТАЛ
24 червня 2014, 14:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Уманщині запрацював оновлений елеватор

На Уманщині запрацював оновлений елеватор

Днями філія ПАТ «ДПЗКУ» «Уманський елеватор» провела День відкритих дверей. У заході взяли участь місцеві сільгосппідприємства та представники установ та організацій, чия діяльність тісно пов’язана з агровиробництвом.

Під час зустрічі інспекційна комісія, здійснила прийомку матеріально-технічної бази Уманського елеватора щодо готовності до зберігання нового урожаю 2014 року.

Адміністрація елеватора продемонструвала оновлену виробничо-технічну базу, зокрема: новий пересувний пневморозвантажувач, потужністю в 25 т, сучасні енергомісткі газові пальники на зерносушарках ДСП-32, оновлену систему термометрії в силосних корпусах. Усе це значно покращить контроль за якістю зернової продукції, яка зберігатиметься, - інформують в Уманській РДА.

Крім того, учасники зустрічі мали змогу спостерігати на дільниці № 1 монтаж нових електронних автомобільних вагів, вантажопідйомністю в 80 т, із відкритою платформою, довжиною 22 метри, що дасть можливість приймати зерно із великовантажних зерновозів без габаритних обмежень.

Директор Уманського елеватора Іван Зрайло відзначив, що на підприємстві осучаснено зерносушарки та конвеєрні стрічки, ретельно обстежено засоби вимірювальної техніки, а в рамках програми з модернізації встановлено новий лабораторний прилад «Інфратек» 5-го покоління для визначення хімічних показників якості зерна експрес-методом.

Але, попри всі новинки, керівник підприємства зазначив, що це лише початок оновлення підприємства.