ПОРТАЛ
13 липня 2014, 18:01

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фермер з Німеччини вирішив будувати молочнотоварну ферму на Черкащині

Фермер з Німеччини вирішив будувати молочнотоварну ферму на Черкащині

Фермер з Німеччини Вернер Мальц вирішив інвестувати у створення молочної ферми в Україні. Підприємство «пропишеться» на Черкащині, біля селища Маньківка. З його слів, вести молочний бізнес в Україні… набагато вигідніше, ніж на батьківщині. Про свої плани Вернер Мальц розповів в ексклюзивному інтерв’ю ІА «Агравері».

За словами фермера з майбутніми масштабами ферми він остаточно ще не визначився. - Почати можна з 200 корів. Якщо прибуде техніка з Німеччини, то тоді на 1000—2000 голів. Імпортуватиму тварин із Західної Німеччини. Початковий капітал — 1 мільйон 200 тисяч євро на тварин, корівник та обладнання. Середня продуктивність корівника — 9-10 тисяч літрів.

Працюватимуть тут українські робітники, які пройдуть навчання. - Я маю практику і знаю, що скільки має робитися, - зазначає він.

Свого часу, обираючи місце для агроінвестицій побував на Черкащині та Закарпатті. Зупинив свій вибір на черкаських землях, тому що має намір співпрацювати зі своїм німецьким колегою, який вже займається фермерством на теренах області - Йоханном Венцелєм - власником української компанії «Дукра агро».


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський