ПОРТАЛ
4 листопада 2014, 17:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Золотоніщина візьме участь в польсько-українському проекті

Нещодавно у Золотоноші відбулася зустріч з керівниками польсько-українського проекту «Суспільний капітал для місцевого самоврядування. Клуби громадського діалогу в регіонах». До міста завітав заступник директора Щецинського регіонального центру Фундації розвитку місцевої демократії Пшемислав Фенрих та координатори проекту з української сторони, - інформують у Золотоніській РДА.

Золотоніщина візьме участь в польсько-українському проекті

– Метою даного проекту є активізація конструктивного діалогу в громадах міст різних регіонів України з питань реформи місцевого самоврядування, привернення уваги різноманітних суспільних, професійних груп мешканців до обговорення питань життя їхніх міст, спонукання до участі в розробці принципів і конкретних документів, які визначатимуть життя територіальних громад в Україні, – розповів пан Пшемислав.

Учасники зустрічі переглянули наявні на сьогодні напрацювання нормативної бази реформи, після чого відбулась модерована дискусія з означеного питання. Ключові пропозиції, проблеми, висловлені учасниками, згодом узагальняться з подальшим представленням розробникам нормативно-правової бази реформи та широкій громадськості.

Пшемислав Фенрих зауважив, що було б доречно створити у нашому регіонів Клуб громадського діалогу як неформальний майданчик для обговорення нагальних проблем мешканців, інструмент налагодження конструктивного спілкування та пошуку найефективніших відповідей на питання, що стоять перед громадою. Це також було б одним із результатів представленого ним спільного польсько-українського проекту.

– Сподіваємося, що участь Золотоніщини в реалізації проекту сприятиме і появі нових ідей для розвитку міжнародної співпраці міста та нових цікавих контактів, – зазначила у підсумку координатор проекту з української сторони Оксана Колісник.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський