ПОРТАЛ
14 листопада 2014, 14:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Маньківщині готуються до чергового етапу реалізації проекту розвитку для громад

11 листопада на Маньківщині представили третю фазу спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Презентація відбулася під час районного семінару.

На Маньківщині готуються до чергового етапу реалізації проекту розвитку для громад

У ході семінару керівники району та представники Черкаського обласного підрозділу впровадження проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» підписали тристоронню Угоду про партнерство між Маньківською райдержадміністрацією, районною радою та Програмою розвитку ООН. У рамках підписаної угоди на конкурсній основі буде відібрано чотири громади району на участь у проекті.

Голова райдержадміністрації Олександр Таран зазначив, що для громад такі проекти є стимулом для розвитку.

Завдяки участі у другій фазі проекту мешканці сіл району вже мають можливість отримувати необхідні медичні послуги в комфортних умовах, адже в рамках проекту МРГ-ІІ проведено капітальні ремонти фельдшерсько-акушерських пунктів у селах Крачківка, Молодецьке, Багва, Русалівка. Зокрема, встановлено сучасні вікна, двері, енергоефективні котли, проведено ремонти покрівель, стін, підлоги, закуплено медичне обладнання, меблі. А відтак представники цих населених пунктів отримали сертифікати про успішне завершення мікропроектів у другій фазі спільного проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».