ПОРТАЛ
24 листопада 2014, 16:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський район посів друге місце в області за рейтинговими показниками

За соціально-економічними показниками Черкаський район посів друге місце серед районів області. Про це повідомила начальник управління економіки райдержадміністрації Олена Танцюра під час координаційної наради.

Черкаський район посів друге місце в області за рейтинговими показниками

Так, за звітний період обсяг реалізованої промислової продукції становив 1 млдр 517 млн грн., що на 6 % більше, ніж у попередньому році. Ці показники збільшились за рахунок компаній ТОВ «Національна горілчана компанія», ТОВ «Імпрес», ПАТ «Руськополянський меблевий комбінат».

Порівняно з минулим роком обсяг експорту в районі збільшився на 36 %, імпорту зменшився на 47,2 %.

Крім того, було реалізовано три інвестиційні проекти. Зокрема, з метою зменшення використання обсягу газу в Черкаському районі проведено заміну 9 котелень та переведено їх на альтернативні види палива. ТОВ «Черлис» завершило будівництво складу з холодильною камерою та навісом для техніки. СТОВ «Зоря» здійснило реконструкцію свинарника-маточника.

Голова Черкаської РДА Костянтин Омаргалієв в ході наради наголосив, що разом із управлінням економіки планує й надалі знаходити нові шляхи розвитку економічно-інвестиційного потенціалу Черкаського району.