ПОРТАЛ
22 січня 2015, 15:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкаському районі ЦНАП збільшить кількість послуг

Наразі Центр надання адміністративних послуг жителям Черкаського району надає 56 адміністративних послуг з окремим переліком документів на кожну послугу. Найближчим часом кількість послуг структури збільшиться на 20 послуг.

У Черкаському районі ЦНАП збільшить кількість послуг

Про це у ході координаційної наради поінформував начальник відділу надання адміністративно-дозвільних процедур райдержадміністрації Ярослав Максимов.

За його словами, ряд послуг надається для громади району в межах підписаної минулого року угоди про співпрацю з окремими територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади.

– Це, зокрема, були послуги міграційної служби щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України по досягненню 16-річного віку. На виконання розпорядження райдержадміністрації з 26 грудня минулого року ми стали надавати 8 послуг реєстрації бізнесу та 14 Держземагенства, – каже Ярослав Максимов.

Також начальник відділу додав, що у ЦНАПі в поточному році буде започатковано реєстрацію нерухомого майна та легалізацію громадських об’єднань, - інформують у Черкаській РДА.