ПОРТАЛ
10 лютого 2015, 10:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Німецькі інвестори планують побудувати тваринницький комплекс на Уманщині

Такі наміри було озвучено під час зустрічі голови Уманської РДА Ярослава Скуса під час зустрічі з директором ТОВ «ДУКРА агро» Йоханном Венцелем та з керівником Німецького аграрного центру в Україні (DeutshesAgrarzentruminderUkraine) Рене Мілке.

Німецькі інвестори планують побудувати тваринницький комплекс на Уманщині

Німецькі підприємці виявили бажання оренди землі в селі Старі Бабани для будівництва сучасного комплексу по відгодівлі ВРХ, що працюватиме за найновішими європейськими технологіями, - повідомляють в Уманській РДА.

Йохан Венцель уже десять років орендує землю у селі Роги Маньківського району, а Рене Мілке - керівник НімАЦ заснованого в рамках програми співпраці міністерства харчової промисловості, сільського господарства та захисту прав споживачів Німеччини, що зарекомендував себе як навчальний центр для фахівців та керівників сільськогосподарських підприємств в Україні.

Також, голова райдержадміністрації запевнив інвесторів, що якщо вони знайдуть порозуміння та підтримку з громадою села, то голова бере на себе обов’язок допомогти їм у подолання всіх бюрократичних труднощів.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський