ПОРТАЛ
17 лютого 2015, 15:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Канівщині та Монастирищині підписали партнерські угоди з Програмою розвитку ООН

Підписання тристоронньої угоди про партнерство між програмою розвитку ООН, райдержадміністрацією та районною радою відбулося нещодавно у Монастирищі та Каневі.

На Канівщині та Монастирищині  підписали партнерські угоди з Програмою розвитку ООН

Монастирищенський та Канівський райони було обрано для участі у впровадженні економічного компоненту проекту шляхом створення багатофункціональних сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, - розповіла координатор проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Анна Бабкова. Взявши участь у проекті сільські громади вказаних районів матимуть можливість створити 2 сільськогосподарські кооперативи, отримавши по 31 тис. євро на впровадження ініціатив.

Попередньо координаторами проекту було проведено семінар щодо початку реалізації третьої фази проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Згідно з вимогами проекту черговим етапом спільної діяльності з його впровадження є проведення вступних семінарів з наступним відбором учасників із охочих місцевих рад.

За словами керівника Черкаського регіонального центру з інвестицій та розвитку Дмитра Виноградова, створення кооперативів хороша перспектива для сільських громад. Завдяки залученню інвестицій вони матимуть змогу реалізувати ці проекти спрямовані на розвиток місцевих територій.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський