ПОРТАЛ
28 травня 2015, 15:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Громадянський Рух створив інформаційний портал для мандрів Чигиринщиною

Один клік – і ти мандрівник, який чітко знає, куди рушати, де поїсти і де заночувати на Чигиринщині. На туристичному порталі chigirin-travel.ck.ua зібрана вся корисна інформація про історичні місця, дивовижні краєвиди, легендарні пам’ятки, місця відпочинку, що знадобиться кожному туристу, який вирішить мандрувати козацьким краєм.

Громадянський Рух створив інформаційний портал для мандрів Чигиринщиною

Портал «Туристична Чигиринщина» створено громадською організацією «За процвітання Черкащини».

– Мета проекту – відкрити для українців увесь спектр цікавинок Чигиринщини. Причому, завдання – не просто показати привабливі сторони регіону, а й допомогти організувати мандрівку, запропонувати різні види маршрутів, зокрема й для організованих груп, – розповів керівник туристичних проектів Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Ярослав Нищик. – Досі не було інформаційного порталу, який би зібрав усю цю інформацію – від місць розміщення та закладів громадського харчування до адрес автозаправних станцій та банківських відділень. Дещо про Чигиринщину можна було дізнатися з місцевих сайтів. Однак для туриста важливо мати повну інформацію з єдиного джерела.

Родзинкою сайту «Туристична Чигиринщина» стали велосипедні та пішохідні маршрути мандрівок, розроблені у межах проекту відродження Чигиринщини. Нагадаємо, що цей безпрецедентний для України проект ще на початку весни ініціювала лідер Громадянського руху «За процвітання Черкащини» – Наталія Нетовкіна.