ПОРТАЛ
6 червня 2016, 12:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

370 тисяч кредитних коштів на розвиток бізнесу вже отримали черкаські підприємці

5 черкаських підприємців, що долучились до проекту “КУБ” ПриватБанку, вже отримали 370 тисяч гривень на розвиток власного бізнесу.

370 тисяч кредитних коштів на розвиток бізнесу вже отримали черкаські підприємці

Вперше в сучасній українській історії гроші на розвиток справжнього малого бізнесу – невеликих магазинів, сімейних кафе, баз відпочинку і СТО – дають звичайні люди, які користуються послугами цих же магазинів або закладів. Загалом вже більше 23,8 млн грн інвестували українці та підтримали 234 проекти малого бізнесу на інтернет-майданчику КУБ (Кредити Українському Бізнесу).

“КУБ - це рятівне коло для власників малого бізнесу, від яких ми щоденно отримуємо десятки заявок на залучення інвестицій, - розповідає Дмитро Васильєв, керівник направлення по реалізації послуг клієнтам малого бізнесу Черкаської філії ПриватБанку. - Цей проект – набагато більше, ніж мікрокредит чи позика, це інформаційна підтримка, страхування, перекази та платежі. Таку кількість послуг неможливо отримати у звичайній банківській установі. Саме такий вид підприємництва врятує економіку не лише регіону, але й держави в цілому”.

Будь-який легальний підприємець зможе розповісти про свій бізнес, розмістивши інформацію на інтернет-майданчику, і залучити інвесторів для його розвитку. Власники ресторанів, майстерень, фотостудій, магазинів одягу тощо можуть виставити на майданчику заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки презентувати бізнес і плани його розвитку, а й надати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів.

Інвестори мають можливість не лише отримувати вищі відсотки на свої заощадження, але й спостерігати за розвитком проекту, у який інвестували свої кревні. За рахунок прямого інвестування в бізнес, без посередництва самої фінустанови, доходи інвесторів будуть вищі, ніж пропонують банківські депозити. При цьому ПриватБанк, як організатор майданчика, бере на себе зобов’язання перекредитувати позичальника в разі, якщо він зіштовхнеться з труднощами під час погашення кредиту інвестору. Таким чином інвестор обов’язково поверне свої кошти та ще й з відсотками, - інформують у прес-службі ПриватБанку в м. Черкаси.