ПОРТАЛ
8 липня 2016, 13:01

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Аграрії Черкащини тепер можуть обміняти стару техніку на нову

Майже 70% всієї території України - 42 млн га - це землі сільськогосподарського призначення. Половину цих безкраїх полів зараз обробляють великі і середні агропідприємства. Відкриття для аграріїв європейських ринків може стати рушійною силою стрімкого розвитку сільськогосподарського виробництва.

Аграрії Черкащини тепер можуть обміняти стару техніку на нову

Черкащина є важливим регіоном для українського аграрного сектора. Черкаська область - друга в державі за кількістю зібраного зерна з одного гектара землі, що свідчить про активний розвиток цієї галузі. Саме тому банки звернули увагу на розробку програм кредитування задля підтримки сільгоспвиробників та аграріїв.

Наразі ПриватБанк надає можливість купівлі імпортної сільськогосподарської нової та вживаної техніки за схемою фінансового лізингу. Банк допоможе придбати найкращу техніку світових виробників CASE та CLAAS за стислими строками, без надання документів і виїзду на агропідприємство, - повідомили у прес-службі ПриватБанку у м. Черкаси.

“Ми співпрацюємо з ПриватБанком не перший рік. У лізинг узяли 2 комбайни та 3 зернових жатки на загальну суму понад 3 млн грн строком на 5 років, - говорить директор Фермерського господарства «Фаворит-Агро Плюс» Циганенко Олександр Миколайович. - Умови кредитування і мінімальна процентна ставка дозволяють нам не діставати гроші з обігу та використовувати техніку для сільськогосподарських робіт уже на початку сезону. У міру реалізації продукції ми регулярно погашаємо заборгованість без матеріальних труднощів. Гнучкі умови лізингу, які безпосередньо залежать від строку, дозволяють активно розвиватися та використовувати інші продукти ПриватБанку”.

Крім техніки, аграрій отримує переваги у вигляді адаптованого графіку погашення з урахуванням сезонності бізнесу та строк лізингу – до 5 років. Більш того, не потрібно виводити з обігу всі 100% вартості покупки, оплатити техніку можна частинами за рахунок прибутку від її використання. Економія очевидна - на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту за ПДВ і збільшення витрат на суму процентів і комісій. Для залучення фінансування не потрібна додаткова застава.

“Ми пропонуємо не тільки сільськогосподарську техніку в кредит. Банк запровадив програму “Trade-In: замінимо стару техніку на нову!” - розповідає заступник директора Черкаської філії ПриватБанку Віталій Байда. - Trade-In дозволяє врахувати вартість старої техніки за ринковою ціною як аванс на купівлю НОВОЇ техніки за схемою лізингу від партнерів ТОВ з ІІ «НовоФарм» і ТОВ «ПриватЛізинг». Ця програма дозволить оновити парк техніки без вкладення грошей та уникнути витрат, пов’язаних з експлуатацією старої техніки. Фахівці партнерів банку ТОВ з ІІ «НовоФарм» і ТОВ «ПриватЛізинг» оцінять стан техніки, запропонують оптимальну вартість і найкращі варіанти для поновлення Вашого парку”.