ПОРТАЛ
9 червня 2015, 10:59

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські айтішники відкрили коворкінг-центр

Робочий кабінет у самісінькому центрі Черкас тепер може мати кожен охочий. Таку можливість надає коворкінг-центр «Talent Hub», що відкрився вчора. Організатори передусім орієнтувалися на представників ІТ-галузі, однак тут буде зручно й тим, кому потрібен для роботи спокійний простір, творча неформальна атмосфера та потужний інтернет.

«Ми створили "Talent Hub" як робочий простір, де можна було б довше працювати в креативній атмосфері. Це місце, куди можна прийти попрацювати й зустріти цікавих людей», – розповів засновник коворкінг-центру Володимир Дибенко.

Відкриття робочого креативного центру ознаменували проведенням ІТ-конференції та Lifehack-ярмарки. Тут представили досягнення черкаських розробників та фрілансерів: девайси ChromeCast, Google Glass, браслет MYO, Nexus player, Android Wear Lg G watch та Moto 360, klatz:watch, проект трекінгу часу «Layer24», освітній проект «GeekHub» та виробничий «Master of Code», ігри тощо.

«Talent Hub» пропонує окремі робочі місця, кабінети тощо. Також коворкінг відкритий для різних конференцій, обговорень соціальних проектів. У планах організаторів – проведення майстер-класів, конференцій і тренінгів із гостями з усієї України.

Вартість користування простором для однієї людини стартує від 25 грн/год., для команди – від 770 грн./міс. Проведення тренінгів, майстер-класів, конференцій – від 70 грн.

Адреса: вул. Байди Вишневецького, 36/1, тел. (093) 470-61-81

Довідка:

Коворкінги успішно працюють у багатьох країнах світу. Створені такі простори для того, щоб люди могли працювати у комфортній творчій атмосфері. Учасники коворкінгу використовують для роботи один простір – своєрідний спільний офіс. Особливої популярності коворкінг набув серед фрілансерів, стартаперів і людей, які працюють віддалено – програмістів, дизайнерів тощо.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук