ПОРТАЛ
30 березня 2017, 15:30

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Відновити роботу черкаського «Азоту» обіцяють урядовці

Уряд допоможе відновити роботу хімпідприємств Ostchem, зокрема, черкаського «Азоту». Виробництво добрив планують здійснювати на давальницьких умовах шляхом поставки газу ПАТ «Аграрний фонд».

Таке рішення було прийнято під час урядової наради.

Зокрема, розглядається можливість того, що добрива, які «Аграрний фонд» отримає від Черкаського «Азоту» та «РівнеАзоту», будуть передані сільськогосподарським підприємствам в основному на умовах зустрічної поставки продукції майбутнього урожаю.

"В такий спосіб планується врегулювати проблему заборгованості компанії Ostchem перед сільгосппідприємствами, які здійснили передоплату, але не змогли отримати міндобрива", - повідомив Леонід Козаченко, народний депутат України, президент Української аграрної конфедерації.

Також планується, що міндобрива будуть поставлені іншим сільгосппідприємствам, які зможуть здійснювати передоплату «Аграрному фонду», а також без передоплати з кредитуванням цих підприємств на умовах поставки продукції майбутнього урожаю.

Також розглянута можливість держпідтримки для подальшої роботи Черкаського «Азоту» та «РівнеАзоту», йдеться у повідомленні УАК.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський