ПОРТАЛ
7 травня 2012, 08:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ТОВ «КОМПАНІЯ «МЕТАЛ ІНВЕСТ» відкрила в Черкасах унікальний завод гарячого цинкування металоконструкцій

ТОВ «КОМПАНІЯ «МЕТАЛ ІНВЕСТ» відкрила в Черкасах унікальний завод гарячого цинкування металоконструкцій

Нове потужне підприємство з’явилося на промисловій карті області. Завод гарячого цинкування металоконструкцій ТОВ «КОМПАНІЯ «МЕТАЛ ІНВЕСТ» розпочав свою роботу в Черкасах. Унікальність заводу - у розмірах виробничих ліній, які дозволяють цинкувати металоконструкції довжиною до 15 м та вагою до 8 т. Жоден інший завод в Україні таких можливостей не має.

Будівництво промислового гіганта тривало більше півтора року. Нове виробництво розташували на території колишнього цеху заводу «Хімволокно». Витрати на будівництво склали більше 110 млн. грн., які було профінансовано кіпрським інвестором.

Потужність заводу складає 36 тис. т/рік. Новітнє обладнання від світового лідера з виробництва ліній гарячого цинкування Western Technologies дозволяє забезпечувати високу якість та конкурентоздатність продукції. На повну проектну потужність підприємство планує вийти до кінця 2012 року, запустивши безперервне виробництво. Очікувані прибутки мають скласти 30-35 млн. грн. у рік.

Гаряче цинкування найбільш простий та економічний спосіб антикорозійного захисту, який збільшує термін експлуатації металоконструкцій на 50-70 років. Цинкове покриття є унікальним, оскільки забезпечує не лише бар’єрний, але і електрохімічний захист від корозії.

Серед видів металопродукцій, які завод має можливість оцинкувати - опори ліній електропередач (включаючи високовольтні), опори операторів мобільного зв’язку та антенні опори, будівельні металоконструкції, телевізійні, радіотрансляційні башти, освітлювані та прожекторні опори, дорожні огорожі та знаки, автомобільні кузова та деталі, труби стальні круглі та профільні, деталі трубопроводів, металічні вироби, рифлені листи, вироби кріплення, конструкції огорож для об’єктів будівництва, конструкції рекламних щитів, обладнання для сільського господарства, обладнання для водних розважальних комплексів, обладнання для спортивних майданчиків, контейнери та інше.

Інформація про компанію:

ТОВ «КОМПАНІЯ «МЕТАЛ ІНВЕСТ» пропонує якісні послуги гарячого цинкування металоконструкцій для потреб внутрішнього та зовнішнього ринку. Підприємство розташоване у м.Черкаси, де у грудні 2011 року було введено в експлуатацію першу чергу промислового заводу.

Підприємство оснащене найсучаснішим обладнанням від світового виробника ліній гарячого цинкування Western Technologies.