ПОРТАЛ
16 жовтня 2011, 11:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Банкіри запрошували на роботу

Банкіри запрошували на роботу

Приємною звісткою для мешканців Кам'янського району стало відкриття нової фінансової установи у місті — комерційного банку «Русский стандарт», оскільки це — додаткова можливість отримати роботу. Керівництво цієї організації звернулося до районного центру зайнятості з пропозицією про співпрацю.

Не відкладаючи справу в довгий ящик, фахівці Кам’янського районного центру зайнятості організували та провели презентацію роботодавця.

Ведучи активний діалог з кандидатами на працевлаштування, заступник директора Черкаського обласного управління банку Максим Панков та керівник відділу з роздрібного бізнесу Ольга Авдасьова зупинились на питаннях розвитку банку, ґрунтовно розповіли про умови та оплату праці, режим роботи, соціальне забезпечення, а також про вимоги до працівників. Наприкінці зустрічі вони поспілкувалась індивідуально з кожним відібраним претендентом та домовились про другий етап співбесіди безпосередньо в банку з метою детального ознайомлення з посадовими обов’язками.

Зустріч була корисною як для шукачів роботи, так і для роботодавців. Неформальна обстановка, яка панувала на презентації, сприяла не тільки обміну важливою інформацією між зацікавленими сторонами, а й, передусім, допомогла безробітним удосконалити вміння самопрезентації. Роботодавці ж мали змогу за один день поспілкуватися з кандидатами на посади і запропонувати роботу тим, хто найбільше відповідає визначеним вимогам.

За матеріалами:  www.dcz.gov.ua