ПОРТАЛ
16 жовтня 2011, 11:50

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Відкрито новий митний термінал в місті Звенигородка

Відкрито новий митний термінал в місті Звенигородка

11 жовтня відбулось урочисте відкриття нового митного терміналу в місті Звенигородка. В урочистостях взяли участь начальник Черкаської митниці Валентин Казимирович Ковальський, начальник митного поста Звенигородка Мандзюк Федір Дмитрович, керівник ПП Лисогор Сергій Васильович та інші підприємці, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність в Звенигородці.

В місті Звенигородка в зоні Черкаської митниці відкрито сучасний митний термінал, облаштування якого забезпечить гарні умови співпраці митників та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Термінал, включає: місце прибуття автотранспорту, яке функціонує цілодобово, зону митного контролю для здійснення митних процедур. Забезпечено цілодобову фізичну охорону та функціонування систем відеоспостереження.

Для якісного обслуговування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності побудоване комфортне приміщення, в якому виділено кімнати для розміщення підрозділу, інших контролюючих органів та митних брокерів, що дасть можливість працювати за схемою "Єдиний офіс".

Прийняттю остаточного рішення про відкриття нового вантажного митного терміналу та перенесення місцерозташування митного поста Звенигородка сприяли певні умови. Перш за все це відповідність сучасним вимогам Держмитслужби України, наявність необхідної інфраструктури та зручне розташування.

Під час урочистостей начальник Черкаської митниці Ковальський Валентин Казимирович висловив сподівання на працю в тандемі з бізнесом та подякував всім, хто був залучений до цієї події. Також запевнив, що зі свого боку "митниця не підведе!"

За матеріалами:  www.pres-centr.ck.ua