ПОРТАЛ
13 липня 2013, 11:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На підтримку науково-технічного підприємництва пропонуються гранти в розмірі 24 тис. дол.

На підтримку науково-технічного підприємництва пропонуються гранти в розмірі 24 тис. дол.

Конкурс на отримання грантів «Від ідеї до ринку» за програмою «Науково-технічне підприємництво» оголосила CRDF Global в партнерстві із Державним агентством з питань науки, інновацій і інформатизації України.

До участі в конкурсі запрошуються всі зацікавлені команди стартапів, розробників інноваційних технологій, вчених і тих, хто працює в області технологічного підприємництва.

Цей конкурс проводиться з метою знайти і підтримати найбільш конкурентоспроможні нові технології а також нещодавно створені компанії в Україні шляхом залучення їх до програм підтримки розвитку бізнесу. Інструментами цієї програми є фінансова підтримка, консультації і гранти на ділову подорож до США.

Ідея заявника від наукової установи або нової компанії має зосереджуватися на наукових - технологічних рішеннях з ринковим потенціалом в таких сферах, як інформаційні та комунікаційні технології (ІКТ), енергетика, охорона навколишнього середовища та охорона здоров’я. Всі заявки повинні включати попередній аналіз ринку для оцінки життєздатності технології.

Кінцевий термін подання заявок 29 липня!

Приймаються проекти двох напрямків:

1. Науково-технічні розробки

Заявки можуть подавати команди з університетів/ науково-дослідних інститутів, які мають технології з комерційним застосуванням.

Проекти подаються до Держінформнауки а також до CRDF Global через електронну систему подачі і також надсилаються до Українського представництва Фонду .

2. Нові компанії

Стартапи або команди, що планують створити стартап на базі власної розробки. Переможці отримають гранти до 24 тисячі доларів США і фінансування ділової поїздки до США. Заявки приймаються від нових компаній , які були створені не більше 3-х років тому.

Проекти подаються до CRDF Global через електронну систему подачі а також надсилаються до Українського представництва Фонду.

Проекти, метою яких є фундаментальні наукові дослідження, на конкурс не приймаються.

Премії: 3 гранти в розмірі $ 24 000 кожен; 2 гранти на поїздки в США

Деталі на сайті www.crdfglobal.org

З запитаннями звертайтесь до менеджера програми «Науково-технічне підприємництво» в Україні Євгенії Северяніної, Українське представництво CRDF Global , тел. (044) 256 2531.