ПОРТАЛ
3 лютого 2014, 18:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фонд «Монсанто» надає гранти на проекти з продовольчої безпеки та освіти

Фонд «Монсанто» надає гранти на проекти з продовольчої безпеки та освіти

Заявки можна подати з 1 січня по 28 лютого 2014 року. Гранти надаються недержавним організаціям. В Україні Фонд «Монсанто» приймає проектні пропозиції для надання грантів за такими напрямами:

- Надання базової освітньої підтримки, спрямованої на поліпшення освіти в фермерських громадах світу, в тому числі за рахунок підтримки шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів і академічних програм, які збагачують або доповнюють шкільні програми.

- Забезпечення потреб громад за рахунок підтримки неурядових організацій, що надають допомогу в плані продовольчої безпеки, санітарії, доступу до чистої води, громадської безпеки та інших місцевих потреб.

Заявку на отримання гранту можна подати тільки на запрошення, яке можна отримати, звернувшись до представника Фонду для країн Європи (за адресою електронної пошти [email protected] або через www.monsantofund.org, і відправити опис організації та короткий опис проекту (включно із сумою необхідного гранту) англійською мовою. Якщо Фонд «Монсанто» буде зацікавлений підтримати проект, представник Фонду надасть код запрошення.

Умови:

1) Всі грантові заявки і всі необхідні документи повинні надаватися англійською мовою.

2) Заявки подаються онлайн.

3) Проекти не повинні мати ніякого зв'язку з комерційною діяльністю компанії «Монсанто».

4) Проектна діяльність може бути розрахована як на 12 місяців, так і на кілька років.

5) Мінімальний розмір гранту, який може бути наданий - 25 тис. доларів США.

6) Організації-заявники повинні бути зареєстровані не менш ніж за два роки до подачі заявки і повинні надати підтвердження проведення недавнього зовнішнього аудиту фінансів організації за стандартами, прийнятими в США. У разі відсутності підтвердження аудиту організація може подати заявку тільки на гранти розміром 25 тис. доларів США і повинна забезпечити проведення такого аудиту протягом шести місяців.

Додаткову інформацію про міжнародні гранти Фонду «Монсанто» можна отримати за адресою www.monsantofund.org або звернувшись до координатора програм соціальних інвестицій «Монсанто Україна» Юлії Тірошко (info.ukraine @ monsanto.com).

Довідково про Фонд «Монсанто»:

З 1964 року Фонд «Монсанто » працює з метою значного і значного поліпшення якості життя людей. Як і компанія « Монсанто» , яка є лідером інноваційного та сталого розвитку сільського господарства , Фонд « Монсанто» намагається бути інноваційним лідером філантропії , надаючи допомогу сталому розвитку громад у всьому світі. Фонд приймає міжнародні заявки на отримання грантів (тобто заявки за межами США ) протягом двох періодів щорічно - перший період триває з 1 січня по 28 лютого , другий - з 1 липня по 31 серпня.