ПОРТАЛ
9 листопада 2016, 20:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Cанітарний автомобіль Богдан-2251 успішно пройшов випробування Міноборони (фото)

Державний науково-випробовувальний центр Збройних сил Міністерства оборони України завершив визначальні випробування санітарного автомобілю класу А1 – Богдан-2251 (4x4) та рекомендував Міноборони закупити автівки для потреб військових. Відповідний акт підписано 3 листопада, інформують у прес-службі корпорації «Богдан».

Cанітарний автомобіль Богдан-2251 успішно пройшов випробування Міноборони (фото)

«Санітарка» створена з урахуванням сучасних вимог та передового досвіду надання долікарської допомоги військовослужбовцям. Автомобіль підвищеної прохідності побудовано на шасі Great Wall Wingle 5.

«Цей автомобіль призначений не лише для доставки поранених до шпиталю. Автомобіль може оснащуватись медичним обладнанням, необхідним для надання фельдшером необхідної долікарської допомоги безпосередньо під час транспортування»,- зазначив Ігор Осадчий, директор з маркетингу та продажів ДП2 «АК «Богдан Моторс».

Варто відзначити, що зацікавленість у придбанні санітарного автомобілю класу А1 – Богдан-2251 (4x4) вже виявили прикордонники та підрозділи Національної Гвардії України.

Санітарний модуль автомобіля виготовлено з використанням високоякісних матеріалів, що відповідають сучасним санітарним вимогам.

Наразі українські військові відчувають гостру потребу в заміні парку старих санітарних авто та надходженні нових автівок. Вартість авто залежатиме від комплектації медичним та іншим додатковим обладнанням. Богдан-2251 повністю відповідає медико-технічному завданню Міністерства Оборони і вимогам до санітарних авто цього класу.