ПОРТАЛ
8 січня 2014, 14:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Топ-3 ділові книги, які найкраще купували черкащани у 2013 році

<div class="dr_in_to_news"></div>Топ-3 ділові книги, які найкраще купували черкащани у 2013 році

В рамках спільного проекту портал «Діловий регіон» та Черкаський будинок книги підготували рейтинг ділових книг, які найчастіше купували у 2013 році.

До Топ-3 ділових видань увійшли ті, що були випущені у 2013 році та мали найбільший попит серед відвідувачів Черкаського будинку книги. Вони стануть у нагоді керівникам, бізнесменам і тим, хто хотів би такими стати.


1 позиция

Том Пітерс
«У пошуках досконалості. Уроки найуспішніших компаній Америки»

Книга Томаса Пітерса і Роберта Уотермана - класика літератури з менеджменту, яка стала бестселером у всьому світі. Її ідеї визначили вектор еволюції практики менеджменту, а з вісьмома принципами успіху, представленими у книзі, знайомий майже кожен керівник великої західної компанії. Їх вивчають слухачі багатьох програм MBA, студенти економічних та управлінських спеціальностей. Книга написана на основі широкого дослідження принципів успіху провідних компаній і дає практичні інструменти з побудови ефективного бізнесу. За стилем викладу, аргументованістю висновків і переконливістю прикладів вона є еталоном якісної і практичної книги з менеджменту.

"У пошуках досконалості" входить у список 20 кращих ділових книг усіх часів за версією журналу Forbes.




2 позиция

Лі Куан Ю
«З третього світу – в перший. Історія Сінгапуру 1965-2000»

Коли крихітний Сінгапур в 1965 році отримав незалежність, ніхто не вірив, що йому вдасться вижити. Однак він не просто вижив, а перетворився на процвітаючу столицю Азіатського регіону з найкращим у світі аеропортом, найбільшої авіалінією, ключовим торговельним портом, посівши четверте місце в світі за рівнем доходу на душу населення.

Про це диво в своїх мемуарах розповідає колишній прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Куан Ю. Він оживляє перед читачами історію, аналізує основні стратегічні рішення сучасності, пише про те, як з року в рік спрямовував складні відносини США, Китаю і Тайваню, будучи для керівників цих держав і довіреною особою, і вісником, й експертом.




3 позиция

Річард Бренсон
«Бізнес у стилі Virgin»

Ця книга - неформальний бізнес-курс від одного з найуспішніших підприємців наших днів - сера Річарда Бренсона! З тих пір, як за юних літ Бренсон залишив коледж, щоб почати свій перший бізнес, він усе робить по-своєму - в оригінальному й епатажному стилі.

Власник багатомільйонної корпорації, любитель екстремальних пригод, він шокує публіку своїми неординарними вчинками, як у житті, так і в бізнесі.

Це бізнес-книга, від читання якої отримуєш не тільки практичні знання, а й справжнє задоволення. Вона заряджає і мотивує.