ПОРТАЛ
16 червня 2015, 15:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Легка промисловість Черкащини збільшує виробництво та прибутки (статистика)

Випуск товарів підприємствами легкої промисловості області збільшився на 19,7% за чотири місяці поточного року. За даними ГУ статистики, зросло виробництво сорочок чоловічих у 8,5 разів, білизни постільної – у 3,5 разів, костюмів та комплектів (крім трикотажних) чоловічих та хлопчачих та тканин вовняних, бавовняних, з ниток синтетичних та штучних – на третину, трикотажу спіднього – на 15%, блузок – на 4%.

Легка промисловість Черкащини збільшує виробництво та прибутки (статистика)

У І кварталі поточного року, порівняно з І кварталом 2014р., великі та середні підприємства області, що займаються текстильним виробництвом, виробництвом одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів значно покращили свої фінансові результати, отримавши 7720 тис.грн. прибутків проти 305,8 тис.грн. прибутків. Одночасно, майже вдвічі зросла частка прибуткових підприємств цього виду діяльності, склавши 89%, повідомляють у ГУ статистики області.

Середньомісячна заробітна плата штатного працівника за січень–квітень 2015р. порівняно з відповідним періодом попереднього року зросла на 30,7% і становила 2251 грн., що становить 62% рівня середнього показника по промисловості.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук