ПОРТАЛ
18 червня 2015, 15:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Посада головного прокурора області стала вакантною

Прокурор Черкаської області Юрій Шеремет повідомив про своє звільнення з посади. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

<b>Посада головного прокурора області стала вакантною</b>

"Щоб запобігти поширенню безглуздих пліток і версій щодо мого звільнення з посади прокурора Черкаської області повідомляю, що таке рішення прийнято мною особисто з власної волі без будь-якого тиску з боку керівництва Генеральної прокуратури України та всіх інших", - написав Шеремет.

Водночас, він не вказав причини прийняття такого рішення, пославшись на те, що вважає це зараз недоцільним.

Юрій Шеремет, також зауважив, що за рахунок значного оновлення колективу всі передумови для реабілітації авторитету прокуратури в очах громадськості створені.

"Статистика річ уперта, а вона каже, що в цьому півріччі притягнуті до крімінальноі відповідальності вдвічі, а до адміністратівноі більш ніж в п'ять разів більше корупціонерів. Темп завдань - так тримати!", - додав Шеремет. Нагадаємо, що Юрія Шеремета було призначено на посаду Прокурор Черкаської області у листопаді 2014 року.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук