ПОРТАЛ
19 червня 2015, 12:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Керівники «Магніту» та «Фотоприладу» шукали шляхи співпраці

КП «Агентство розвитку Черкащини» об’єднало інтереси двох потужних підприємств області

Керівники «Магніту» та «Фотоприладу» шукали шляхи співпраці

Шляхи співпраці обговорювали під час робочої наради в складі керівників ПАТ «Магніт» м. Канів, НВК «Фотоприлад» та КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради».

Зокрема, мова йшла про взаємодію та співпрацю стратегічно важливих підприємств у напрямку виконання замовлень Міністерства оборони України та долучення їх до виробництва продукції для потреб в соціально-економічній сфері області, - йдеться в повідомленні Черкаської обласної ради.

Голова наглядової ради ПАТ «Магніт» Я.В. Федорин проінформував про нинішню діяльність підприємства та проекти, які можуть бути реалізовані на його базі в недалекому майбутньому. Тим більше, що зараз завод працює над виготовленням високотехнологічного обладнання для Міністерства оборони та має всі можливості виконувати замовлення у сфері енергозбереження. В цілому підприємство спроможне конкурувати як з «монстром Піднебесної», так і з європейськими виробниками.

Ми маємо колосальний потенціал підприємства, збережену інфраструктуру, висококваліфікований штат працівників. Нам потрібна підтримка держави та допомога вашого Агентства в реалізації програм, залученні замовлень та інвестицій, – зауважив керівник «Магніту».

Генеральний директор НВК «Фотоприлад» Г.C. Корево, зауважив, що потенціал підприємства «Фотоприлад» є також стратегічним для забезпечення виконання замовлень Міноборони, але не менш важливим є впровадження та реалізація програми розвитку області.

– Вже сьогодні ми маємо спільні бачення з заводом «Магніт». Я вже зараз готовий почати працювати та підготував перелік замовлень, до реалізації яких готовий приступити негайно. Також, я підтверджую, що «Фотоприлад» має всі можливості конкурувати на ринку виробництва високотехнологічної продукції та альтернативної енергетики. Ми готові підставити плече в розвитку соціально-економічних напрямків нашого регіону, – наголосив генеральний директор «Фотоприладу».

На нараді було обговорено низку стратегічних питань щодо виробництва систем освітлення, теплопостачання, сільськогосподарського обладнання, систем обліку тепла та води.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук