ПОРТАЛ
12 вересня 2016, 09:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Стало відомо, які бельгійські компанії відвідають Черкащину у вересні

Зустріч українських та бельгійських підприємців відбудеться 19 вересня в Черкасах. Представники посольства та бізнесу Бельгії зацікавлені в налагодженні плідної співпраці сторін. Портал «Діловий регіон» знайомить ближче із діяльністю компаній, яких зацікавили перспективи розвитку в Україні.

<b>Стало відомо, які бельгійські компанії відвідають Черкащину у вересні </b>

До Черкас завітають 11 бельгійських компаній. Вони представляють різні галузі економіки Валлонського регіону, де добре розвинене промислове виробництво, йдеться в аналітичній довідці ГО «Міжнародний рух «Східна Європа», виконаній на замовлення Черкаської ТПП. Участь у зустрічі візьме Надзвичайний і Повноважний посол Королівства Бельгії в Україні пан Люк Якобс та керівник Торгово-економічного відділу Посольства пані Тетяна Коротич. Окрім інтересів Посольства пані Коротіч представлятиме також Валлонське агентство з експорту та іноземних інвестицій AWEX. Дана урядова бельгійська структура, ймовірно, надаватиме фінансову й організаційну підтримку візиту.

AWEX – Валлонське агентство з експорту та іноземних інвестицій, що є структурним підрозділом Валлонського урядового агентства сприяння зовнішній торгівлі. Виконує функцію просування валлонських товарів і послуг, а також має загальну компетенцію по залученню іноземних інвестицій. Має досвід в галузі альтернативної енергетики та енергоефективності, утилізації твердих побутових відходів й різноманітних екологічних технологій.

Порталі «Діловий регіон» пропонує ознайомитися з коротким описом діяльності бельгійських компаній, які відвідають регіон 19 вересня.

BELOURTHE є найбільшим заводом в Європі з виробництва злаків. Belourthe пропонує партнерам свою експертизу в галузі здорового харчування. Ми пропонуємо широкий спектр молока для немовлят та молочних сумішей від народження до 3-х років. Ми також можемо запропонувати спеціальні продукти для осіб з особливими потребами таких, як вагітні жінки або жінки, які годують груддю, хворих на цукровий діабет та людей похилого віку. Всі наші продукти підходять для різного віку. Ми працюємо під нашими особистими торговими марками Ninolac або Fortilac, але ми можемо працювать і під приватною торговою маркою.

MATERIA NOVA (неприбуткова організація), заснована Університетом м. Монс, Бельгія. Центр досліджень і розробок Material працює як автономна неприбуткова організація з 2001 року. В центрі працюють 90 багатопрофільних, висококваліфікованих науковців, більшість з яких є докторами наук, які спеціалізуються на полімерній інженерії, органічній хімії, обробці поверхні, біоматеріалах (синтез-компаундінг-біодеградаціїя) і біотехнології. Materia Nova Material - R & D центр відіграє роль з’єднуючої ланки між фундаментальними дослідженнями і промисловим розвитком. Крім виконання конфіденційних R & D контрактних проектів, Materia Nova використовує свої навички, щоб співпрацювати з університетами та громадськими організаціями ЄС, виконуючи свою місію, в прискоренні появи передових технологій матеріалів зорієнтованих на промисловому застосуванні.

ONCODNA, The Cancer Theranostic Company, є провідною європейською онкологічною компанією, що надає рішення для лікування ракових захворювань, в той же час вносить свій вклад в знання стосовно боротьби з раком. Команда OncoDNA повністю присвячує себе допомозі онкологам у всьому світі розвиваючи послуги для того, щоб вони мали кращий вибір лікування і моніторингу ефективності лікування.

Інноваційний підхід OncoDNA заснований на унікальній комбінації OncoDEEP-OncoTRACE. OncoDEEP дозволяє персоналізацію лікування кожного пацієнта завдяки інтеграції та інтерпретації результатів Next Generation Sequencing і молекулярної патології аналізів; і OncoTRACE дозволяє уважно стежити за реакцією пацієнта на лікування за допомогою простого зразка крові. Доповіді і результати обох служб відображаються в динамічному шляху через веб-платформу OncoSHARE для того, щоб забезпечити легке і швидке зчитування.

Компанія ROSIER, яка розташована в Мустье (Бельгія), є виробником мінеральних добрив з 1880 року. ROSIER котирується на Брюссельської фондовій біржі Euronext і є частиною хімічного підрозділу Borealis Group. Обидва акціонери і здорова фінансова структура є гарантією визнання компанії та її розвитку. Завдяки чудово адаптованим і ультрасучасним промисловим об'єктам, ROSIER здатна запропонувати екологічно чисту продукцію, яка забезпечить користувачам найкращу економічну вигоду, яку вони можуть отримати. Діапазон ROSAFERT® в основному включає в себе прості і складні PK і NPK гранульовані добрива; Спеціалізовані добрива з діапазонів ROSALIQ® і ROSASOL®, в основному, призначені для теплиць, позакореневого додаткового харчування або фертигації. ROSIER здатний задовольнити всі потреби в продуктах харчування будь-якої рослини при будь-яких кліматичних умовах, що й пояснює, чому ROSIER представлена в більш ніж 100 країнах.

ABITEX є виробником текстилю для домашнього використання. Abitex виробляє скатертини (в рулонах або в готовому вигляді) 7 різних якостей і експортує в 40 країн по всьому світу. Abitex постачає свою продукцію гуртовикам та дистриб'юторам, але в деяких країнах також в магазини (напряму або через агента). Крім скатертин, компанія також спеціалізується на адгезивній плівці (Abifix). 70% наших клієнтів - це магазини формату «зроби сам» (наприклад, Mr Bricolage, Bricomarché і т.д.).

BEL’EXPORT продає близько 80.000 тонн фруктів і овочів на рік. Велика частина свіжих продуктів експортується майже у кожну країну в Європі і частково за її межами. Світогляд цієї компанії відображається в їхніх нещодавніх інвестиціях в різні суміжні області, такі як методи обробки, технології зберігання, нові сорти фруктів і нова офісна інфраструктура. Нова пакувальна машина і пакувальний матеріал покращують внутрішній процес зберігання якості плодів з моменту його збирання.

Крім того, інвестиції в новітні надсучасні технології в збереження та складування гарантують, що свіжі фрукти і овочі зберігатимуться в оптимальних умовах. На додаток до цієї обробки і технологічних інновацій, Bel'Export регулярно виводить нові сорти фруктів на ринок. Нещодавно Bel'Export презентувала новий сорт яблук і вишень. Bel'Export продає свої фрукти і овочі під маркою Bel’ de Looz. Ця назва гарантує свіжість, високу якість продукції, що вирощується в родючих землях бельгійського регіону Haspengouw. Торгова марка Bel’ de Looz містить широкий асортимент свіжих фруктів і овочів, включаючи яблука, груші. Представник – Derwael Tony;

CYPRESS - діагностика виробляє реагенти та обладнання для клініко-діагностичних лабораторій малого та середнього розміру. Наша компанія орієнтована на якість, продукція сертифікована згідно з сертифікатами ISO і CE. На сьогодні ми експортуємо нашу продукцію в більш ніж в 100 країн світу.

FRISOMAT є бельгійською вертикальною інтегрованою компанією, яка розробляє, виготовляє та збирає промислові будівельні споруди FRISOMAT. Починаючи з 1978 року будівлі Frisomat виготовляються з оцинкованих, холоднокатаних сталевих профілів. Frisomat пропонує вам широкий вибір рішень: від логістичних центрів, офісів, складських приміщень та виробничих потужностей до будівель у сфері авіації та спортивних комплексів. Frisomat має дочірню компанію в Києві, яка обслуговує український ринок та забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тісна співпраця між Frisomat Ukraine та Головним офісом у Бельгії забезпечує плавний перехід від проектування до монтажу за бельгійськими стандартами якості.

UMBROSA. Унікальний дизайн Shade – найкраща ілюстрація того, що представляє собою Umbrosa. Головний офіс компанії знаходиться в Бельгії і пропонує винахідливу колекцію першокласних, гнучких та вправних рішень із затінення – Paraflex, Ingenua, Icarus, Rimbou, Spectra, Eclipsum, Infina, Nauta та Piet boon, кожне з яких забезпечує захист від сонця у стильний спосіб. Рішення із затінення Umbrosa одночасно являють собою елегантність та витончену простоту у поєднанні з невидимою ергономікою, які виводять «легкість використання» на новий рівень. Umbrosa свідомо обирає роботу з першокласними бельгійськими дизайнерами і виробляє свою продукцію виключно в Бельгії. Компоненти виготовляються з міцного анодованого алюмінію, стійких до ультрафіолету матеріалів, а також тканин найвищої якості з метою довготривалого забезпечення тіні рік за роком. Наші парасолькові лінійки експортуються у більш ніж 60 країн і використовуються у всьому світі як на житловому, так і на комерційному ринку.

UNIGOM є незалежною сімейною компанією, яка спеціалізується на виробництві твердих шин на заводі у Вевельгемі. Наш фокус: навантажувачі і наземне технологічне обладнання (GSE). Як відповідальний виробник, ми піклуємося про шини за концепцією «від колиски до колиски» (безвідходного виробництва).

Fyteko SPRL - це молода інноваційна компанія (стартап) з розробки та виробництва передових біостимуляторів рослин. Fyteko співпрацює з професійними науковцями та експертами в біотехнології в галузі пошуку нових стійких рішень для забезпечення врожаю при повному дотриманні цінностей і методів ведення сільського господарства.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський