ПОРТАЛ
12 вересня 2016, 12:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Губернатор назвав міста та райони, що недопрацьовують у сфері наповнення бюджету

Питання стану виконання місцевих бюджетів за I півріччя 2016 року та заходи щодо детінізації економіки і легалізації заробітної плати розглянули на обласній колегії в Черкаській ОДА.

Губернатор назвав міста та райони, що недопрацьовують у сфері наповнення бюджету

За 8 мicяцiв область заробила близько 2 млрд. грн. За словами голови ОДА Юрія Ткаченка, це непоганi кошти, якi iдуть на розвиток громад. Порiвняно з минулим роком бюджет поповнився більш ніж на 40%

Недопрацювання відзначає Юрій Ткаченко в містах Ватутіне, Сміла, а також в Драбівському і Катеринопільському районах, інформує «Прочерк».

Близько 3 тисяч працівників області отримують зарплату нижчу мінімального. І тут губернатор відзначає незадовільну роботу відповідних інстанцій та місцевих комісій. Зокрема, за його словами, працівник інспекції з держпраці в Тальнівському районі взагалі не приходить на комісію.

– Основний бюджетоутворюючий податок – ПДФО. Можливості додаткового ресурсу є! Аналітика, яку я отримую, і мого досвіду в податковій службі достатньо, щоб розібратися в ситуації, – підсумував Юрій Ткаченко.