ПОРТАЛ
31 жовтня 2016, 07:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Автопарк Канівського лісгоспу поповнився лісовозом

Нещодавно в автопарку Софіївського лісництва ДП «Канівське лісове господарство» відбулося розширення рухомого складу за рахунок придбаного лісовоза «УРАЛ-43023», обладнаного краном-маніпулятором. Про це йдеться у повідомленні обласного управління лісового та мисливського господарства. Новопридбана техніка дасть змогу оперативніше виконувати замовлення із поставок лісопродукції.

Автопарк Канівського лісгоспу поповнився лісовозом

- В останні кілька років наше підприємство відчувало брак саме такої техніки, - розповідає директор Канівського лісгоспу Едуард Симоненко. - Відтак, виконувати взяті на себе зобов’язання перед нашими покупцями було досить складно. Тепер ми маємо достатньо ресурсів, аби виконувати планові показники на тому рівні, який нам доводить і наше керівництво, і наш час.

Слід зазначити, що за останній рік Канівський лісгосп здійснив уже кілька серйозних покупок. Зокрема, за власні кошти підприємство придбало два трактори «Бєларусь», лісовоз із маніпулятором та причепом, автомобіль «Нива-Шевроле», бензо-інструмент і різне обладнання для догляду за лісовими культурами та для електронного обліку лісопродукції. Також закупили формений одяг для працівників лісового господарства.

У своїй роботі канівські лісівники керуються принципами, що їх диктує сам час: працюй сумлінно, витрачай ощадливо, і найголовніше – турбуйся, у першу чергу, про ліс, а вже він віддячить сторицею.