ПОРТАЛ
2 листопада 2016, 15:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для працівників тролейбусного парку в Черкасах виготовили новий спецодяг

Усіх працівників комунального підприємства «Черкасиелектротранс» забезпечили новенькими комплектами форми й спецодягу. Їхнє виготовлення взяло на себе публічне акціонерне товариство «Азот» у рамках підписаної з владою міста у квітні цього року Угоди про співпрацю та партнерство.

Для працівників тролейбусного парку в Черкасах виготовили новий спецодяг

Ця форма віднині слугуватиме в роботі кондукторам і водіям тролейбусів, а ще – слюсарям. Серед презентованого їм одягу є й сигнальні жилетки.

За словами голови правління ПАТ «Азот» Віталія Склярова, співпраця між містом і їхнім підприємством триватиме й надалі. У планах на найближчих рік – ремонт майстерень і побутових приміщень КП «Черкасиелектротранс». Утім, наголошує він, їхнє співробітництво з містом не обмежуватиметься підтримкою тільки цього підприємства.

Шили презентований одягу фахівці дочірнього підприємства «Хімік» (яке працює на території «Азоту»).

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що для черкаського бюджету таке оновлення форми комунальному підприємству могло б обійтися щонайменше в мільйон гривень. Натомість завдяки такій допомозі ці кошти будуть спрямовані на інші нагальні проблеми, інформують у мерії.

– Мені приємно мати справу з такими відповідальними партнерами, як ПАТ «Азот», адже поступово всі наші домовленості в межах підписаного меморандуму втілюються в життя, ви нам завжди готові підставити плече, – сказав Анатолій Васильович. – Думаю, що задоволені й самі працівники нашого комунального підприємства, тепер тут буде корпоративна форма.

Він відзначив, що одним із пріоритетів у роботі міської влади є розвиток КП «Черкасиелектротранс» і має амбітні плани на його рахунок. Адже за кількістю перевезених пасажирів вони перші в місті.