ПОРТАЛ
5 листопада 2016, 11:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські аграрії вирушають за інноваціями до Ізраїлю

Бізнес-місія черкаських підприємців 6 листопада вирушає до Ізраїлю. Візит відбувається під егідою Черкаської торгово-промислової палати і має на меті передусім ознайомлення з передовими технологіями в сільському господарстві та запозичення досвіду впровадження інновацій в аграрному секторі Черкащини.

<b>Черкаські аграрії вирушають за інноваціями до Ізраїлю</b>

Участь у поїздці беруть 14 представників агропідприємств області. Серед них – СТОВ «Перемога», ТОВ «АПК «Маїс», Агрофірма «Маяк», ДП «Дослідне господарство «Шевченківське», фермерське господарство «Терра». В Тель Авіві черкащани візьмуть участь у тематичному семінарі, присвяченому передовим технологіям і досягненням аграрного сектору Ізраїлю. До заходу долучаться і представники Міністерства аграрної політики Ізраїлю, Інституту експорту Ізраїлю, керівники і спеціалісти провідних господарств.

Протягом тижня учасники черкаської бізнес-місії відвідають місцеві компанії та агрогосподарства, де ознайомляться з методами штучного запліднення ВРХ, найновішим доїльним обладнанням, комп’ютеризованими технологіями обліку поголів’я, виробництвом кормів, розведенням риби, вирощуванням фруктів тощо.

«Наша аграрна галузь має потужний потенціал. У поєднанні із сучасними технологіями це може дати несподівано високі результати, вивести аграрну галузь на принципово інший рівень. І перевагу матимуть, звісно, ті підприємства, які стануть першими на цьому шляху», – зауважив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

В рамках візиту також передбачено знайомство з потенційними партнерами, обговорення пропозицій та проектів співпраці та підписання протоколів і угод. Ділова поїздка, що триватиме протягом тижня, стала можлива завдяки запрошенню Асоціації «Ізраїль – Україна».