ПОРТАЛ
8 листопада 2016, 15:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська служба зайнятості працевлаштувала понад півтисячі фахівців на ЧШК

Директор Черкаського обласного центру занятості Григорій Дендемарченко нещодавно провів робочу зустріч з керівником публічного акціонерного товариства "Черкаський шовковий комбінат" Нілою Мицик. Головною темою було обговорення перспектив розвитку підприємства, подальші напрями співпраці, питання попиту і пропозиції робочої сили на ринку праці регіону.

Черкаська служба зайнятості працевлаштувала понад півтисячі фахівців на ЧШК

Під час розмови з роботодавцем Григорій Дендемарченко повідомив, що більше як за 13 років тісної співпраці, за направленням центру зайнятості, на підприємство було працевлаштовано 523 безробітних.

«Також було укладено та виконано 27 договорів на стажування безробітних. Працевлаштовано 3 пошукачів роботи з числа внутрішньо переміщених осіб з виплатою компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування. На сьогодні залишаються актуальними ще 21 вакансія», - зауважив директор обласного центру занятості.

Наприкінці зустрічі Ніла Мицик відзначила, що виробничі потужності шовкового комбінату та застосування новітніх технологій дають можливість виготовити продукцію найрізноманітнішого асортименту та задовольнити смаки найвибагливішого покупця. Тому безперебійний процес на виробництві зможуть забезпечити тільки кваліфіковані кадри, якими і забезпечить служба зайнятості.

Сьогодні тканини з маркою ПАТ «Черкаський шовковий комбінат», завдяки діловим контактам і довготривалому співробітництву, експортуються в Росію, Молдову, Білорусь, Прибалтику, не зважаючи на те, що текстильні підприємства в цих країнах працюють постійно і на повну потужність.

Довідково:

ПАТ «Черкаський шовковий комбінат» – одне із найбільших підприємств легкої промисловості України, яке випускає готові тканини із хімічних волокон і ниток, змішаних, незмішаних, штучних і натуральних волокон, в основному або виключно з бавовняними волокнами залежно від замовлень споживачів.