ПОРТАЛ
11 листопада 2016, 14:05

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Якість для досягнення результатів» - лозунг цьогорічного Європейського тижня якості

Всесвітній день якості відзначається щорічно в другий четвер листопада в багатьох країнах світу. Це свято було створено за ініціативою Європейської організації якості, а незабаром ідея була підтримана і Організацією Об'єднаних Націй. Метою Всесвітнього дня якості є підвищення значення високої якості продукції та послуг, а також активізація тієї діяльності, яка спрямована на привернення уваги до проблеми якості.

«Якість для досягнення результатів» - лозунг цьогорічного Європейського тижня якості

Вперше світова громадськість відзначила цей день в листопаді 1989 року. А через шість років Європейська організація якості оголосила тиждень, в який потрапляє цей день, тижнем Європейської якості. Щороку заходи, що проводяться з нагоди цих подій, присвячені визначеній темі.

Цього року лозунг Європейського тижня якості, який проходить 7-13 листопада, «Quality for Results» - «Якість для досягнення результатів».

В ці дні сумлінні виробники, за підтримки громадських організацій та органів виконавчої влади, влаштовують численні виставки та проводять різноманітні заходи на підтримку принципів якості вироблених товарів і послуг.

Важливим завданням відзначення Всесвітнього дня якості є привернення уваги до проблем якості товарів та послуг, обмін досвідом з питань покращення якості продукції та послуг, пропагування необхідних знань для споживачів.

Зазначимо, що в сучасних умовах якість є ключем до успіху в діяльності будь-якого підприємства, в будь-якій галузі і, звичайно ж, в країні взагалі.

Якість продукції включає в себе можливість задовольняти визначені потреби у відповідності з призначенням продукції, товару, послуги. Якість продукції визначається прийнятими стандартами.

Якість це не лише безпечність продуктів харчування і товарів широкого вжитку для здоров’я людини і довкілля, це і ступінь задоволеності очікувань споживачів.