ПОРТАЛ
22 грудня 2016, 17:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ПрАТ “Миронівська птахофабрика”

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість-2016» та їх продукцією. Нагадаємо, що цього року обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 9 переможців конкурсу.

Приватне акціонерне товариство “Миронівська птахофабрика” Канівський район, с. Степанці

ПрАТ «Миронівська птахофабрика» входить до складу Групи підприємств ПАТ «Миронівський хлібопродукт» та є лідером серед виробників продукції бренду «Наша Ряба». На підприємстві діє сертифікована інтегрована систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Це сучасне підприємство замкнутого циклу від виробництва добового молодняка до виробництва м’яса курчат-бройлерів.

На базі передових технологій на птахофабриці виготовляється 50 найменувань продукції. Реалізація продукції здійснюється через мережу фірмових магазинів «Наша Ряба», яка налічує близько 2 500 павільйонів.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Гомілки «Делі» курчати-бройлера

Напівфабрикат кулінарний охолоджений, фасований під вакуумом ТМ «Наша Ряба Апетитна», приваблюює споживачів оригінальним смаком.

В основі спецій для заявленої продукції є туркмерік (куркума) та сушені овочі, які є невід’ємною частиною індійської кухні. Досягти збереження свіжості м'яса вдається завдяки охолодження методом занурення, що дозволяє швидко охолодити м'ясо та зберегти його природній вигляд, свіжість і соковитість. Зазначена продукція вже знайшла прихильність споживачів, які віддають перевагу продукції в маринаді.

Більше про конкурс у сюжеті «Черкаська якість».


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський