ПОРТАЛ
26 грудня 2016, 13:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Смілянський центр зайнятості відкрив онлайн-центр із пошуку роботи

Нові форми роботи в режимі онлайн впроваджують працівники Смілянського міськрайонного центру зайнятості. Для потреб клієнтів, що шукають роботу, було створено та облаштовано відкритий майданчик «Онлайн-центр». Тут відвідувачі можуть отримати інформацію та відпрацювати онлайн-методи пошуку роботи і навички самопрезентації.

Смілянський центр зайнятості відкрив онлайн-центр із пошуку роботи

До послуг клієнтів тут комп’ютер із доступом до Інтернету, а також здійснюється відеотрансляція актуальної інформації на моніторі. В онлайн-центрі користувач скористатися електронною поштою, пройти онлайн-співбесіду з роботодавцем, взяти участь в онлайн-аукціоні претендентів, переглянути відео вакансії та презентації роботодавця. Також тут є всі умови для того, щоб підготувати та здійснити запис відеорезюме і розмістити його в мережі онлайн. Працівники служби зайнятості завжди нададуть допомогу в користуванні можливостями центру, і зокрема у створенні відеорезюме.

«З розвитком нових технологій послуги служби зайнятості повинні теж розвиватися, оновлюватися в ногу з часом. Тільки тоді ми почнемо бути ефективними та потрібними клієнтам. Сподіваємося, що нові форми співпраці будуть цікаві як роботодавцям так і пошукачам роботи, та будуть економити час і кошти клієнтів служби зайнятості, підвищувати мобільність їх взаємодії», – розповіла порталу «Діловий регіон» директор Смілянського міськрайонного центру зайнятості Тетяна Сумська.

Цей перспективний напрямок роботи у Смілянському центрі зайнятості тільки розпочатий. Нині центр зайнятості домовляється з роботодавцями щодо створення відеовакансій та відеосюжетів про підприємства з наступним розміщенням їх на сайті Державної служби зайнятості, на каналі YouTube обласного центру зайнятості та переглядом їх в «Онлайн-центрі» Смілянського центру зайнятості.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський