ПОРТАЛ
5 січня 2017, 16:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Ватутіному підприємство готове працевлаштувати кондитерів

Для якісного укомплектування вакансій фахівцями Ватутінського міського центру зайнятості проведено «День відкритих дверей» на ТОВ «Комбінат баранкових виробів» для 21 шукача роботи.

У Ватутіному підприємство готове працевлаштувати кондитерів

Під час заходу інспектор з кадрів комбінату Алла Крижановська розповіла присутнім про умови та графік роботи, рівень заробітної плати та охарактеризувала актуальні вакансії, які необхідно найближчим часом укомплектувати.

«На сьогодні основним видом економічної діяльності комбінату є виробництво хліба та хлібобулочних виробів. Після завершення реконструкції виробничих ліній на колишньому ПУАТ «Ватутінський хлібокомбінат» найближчим часом відбудеться випуск баранкових та кондитерських виробів», - зауважує Алла Крижановська.

Фахівець розповіла присутнім про нагальну потребу в кадрах на підприємстві і зазначила, що на цей час виробництво розширюється, вкладаються інвестиції в реконструкцію та ремонт відповідного приміщення і технічного обладнання, формується банк даних пошукачів роботи, зазначають у Ватутінському МЦЗ. Тому вже в лютому-березні 2017 року комбінат потребуватиме спеціалістів за професіями: кондитер, апаратник борошномельного виробництва, слюсар-ремонтник та інженер-технолог з кондитерського виробництва. Також у кондитерському цеху, що відновив роботу, є 2 вільні вакансії для осіб з обмеженими можливостями. Йдеться про посади техніка з нормування праці та інженера з охорони праці.

Пошукачі роботи зацікавилися пропозицією представника підприємства та виявили бажання поспілкуватися з ним індивідуально. За результатами співбесіди 6 безробітним видано направлення на працевлаштування.