ПОРТАЛ
6 січня 2017, 19:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманчан ознайомили з послугами служби зайнятості

В Уманському районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для 18 голів сільських, селищних рад та керівників місцевих підприємств.

Уманчан ознайомили з послугами служби зайнятості

Директор районного центру зайнятості Василь Скрипник, заступник директора Михайло Шабаш та начальники відділів ознайомили присутніх з ситуацією на ринку праці району, поінформували про комплекс послуг служби зайнятості, вимоги законодавства про працю, соціальні гарантії у сфері працевлаштування, легалізації заробітної плати, розповіли про можливості професійної підготовки, у тому через надання ваучерів на навчання.

«На сьогодні служба зайнятості вже реформується і покращує свої сервіси. Зокрема, в діяльності центру зайнятості використовуються нові сучасні технології, такі як – відеорезюме, відеопрезентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації із безробітними через соціальні мережі», - відзначив у своєму виступі директор центру зайнятості Василь Скрипник. Водночас він повідомив, що відеорезюме пошукачів роботи та відеовакансії роботодавців можна переглянути на веб-порталі обласного центру зайнятості.

Заступник директора Михайло Шабаш звернув увагу присутніх на внесені зміни до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення. Також він наголосив на дотриманні роботодавцями мінімальних державних гарантій в оплаті праці та недопущенні порушень статті 3 Закону України “Про оплату праці”.

Під час жвавого діалогу всі присутні на заході отримали вичерпні відповіді на свої запитання.