ПОРТАЛ
21 лютого 2017, 17:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завтра в Черкаській ТПП розкажуть, як запустити експорт за три місяці

Майстер-клас «Запуск експорту за 3 місяці» проводить ЗЕД-експерт міжнародного рівня, генеральний директор компанії "OUTVED" Михайло Лесняк (м.Київ).

Завтра в Черкаській ТПП розкажуть, як запустити експорт за три місяці

Черкаська торгово-промислова палата запрошує власників, керівників компаній, топ-менеджерів приєднатися до заходу. Учасники дізнаються, як ефективно запустити роботу на міжнародних ринках, використовуючи сучасні онлайн та офлайн методики і підходи.

«Зниження курсу гривні створило для виробників унікальні можливості для виходу на зовнішні ринки. Ми зі свого боку як структура, яка сприяє просуванню вітчизняного бізнесу, надаємо інформаційну та консультативну підтримку – як на таких практикумах, так і в індивідуальному порядку», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Учасники за 3 години пройдуть 6 практичних кроків до експорту, оцінять можливості і ризики для своєї компанії, виберуть стратегію для свого бізнесу та отримають практичні знання від досвідчених підприємців.

Програма заходу включає питання, як оцінити реальні можливості компанії, як підвищити конкурентоспроможність і продажі на внутрішньому ринку, розробку і реалізацію онлайн та офлайн-стратегії, укладення міжнародних контрактів тощо.

За словами куратора заходу, начальник департаменту бізнес-освіти Черкаської ТПП, Любові Марченко, у подарунок для трьох компаній буде проведено безкоштовну діагностику готовності до виходу на міжнародні ринки.

Додаткова інформація щодо вартості та умов участі:

Марченко Любов Дмитрівна,

начальник департаменту бізнес-освіти

та навчання Черкаської ТПП

тел. (0472) 32-81-28,

моб. 067 470-88-12,

e-mail: [email protected]