ПОРТАЛ
27 лютого 2017, 12:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Калібрувальна лабораторія «Черкасистандартметрології» збільшила обсяги робіт усемеро

«Виробничим» рекордом завершила 2016 рік Калібрувальна лабораторія державного підприємства «Черкасистандартметрологія». Обсяги робіт з калібрування засобів вимірювальної техніки тут зросили аж у 7 разів.

Калібрувальна лабораторія «Черкасистандартметрології» збільшила обсяги робіт усемеро

Про це порталу «Діловий регіон» розповів керівник держпідприємства Михайло Чорнопищук.

За його словами, затребуваність таких послуг цілком зрозуміла, адже цього вимагають законодавчі нововведення. Утім, популярність черкаській лабораторії забезпечує ще й високий фаховий рівень персоналу та міжнародне визнання.

– Наша лабораторія постійно проходить акредитацію Національного агентства з акредитації України, а нещодавно успішно пройшла перевірку і європейських аудиторів, – розповів Михайло Чорнопищук. – А це, безмовно свідчить про високу якість калібрувальних робіт, виконаних черкаськими фахівцями.

Слід зауважити, що далеко не всі центри стандартизації та метрології в Україні мають подібні лабораторії. І це зрозуміло, адже розвиток та постійна підтримка цього напрямку потребує вагомих затрат. Тож звертаються до Черкас за допомогою не лише підприємства, а й колеги з інших регіонів, як наприклад ДП «Кіровоградстандартметрологія». Свої еталони та засоби вимірювальної техніки вони калібрують Черкасах, що, у свою чергу, теж підтверджує високу оцінку якості наданих тут робіт.

Докладніше з переліком калібрувальних робіт, які пропонує ДП «Черкасистандартметрологія», можна ознайомитися на сайті підприємства - www.st.ck.ua.