ПОРТАЛ
2 березня 2017, 16:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Лідер дистрибуції та логістики забезпечує роботою сотні черкащан

Компанія-дистриб’ютор у сфері торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами – ТОВ «Ходак» – нині має більше 2 тисяч торгових точок на Черкащині. Її роботу забезпечують 628 співробітників.

Лідер дистрибуції та логістики забезпечує роботою сотні черкащан

У пошуку та підборі персоналу лідеру ринку активно допомагають у обласній службі зайнятості.

За останні три роки тісної співпраці з підприємством, за направленням центру зайнятості, було працевлаштовано 106 безробітних на такі посади як: торгівельний представник, водій автотранспортних засобів, мерчендайзер, експедитор та менеджер з постачання. - Тобто зі 125 вакансій заявлених роботодавцем на 85 % служба зайнятості укомплектувала підприємство кваліфікованими спеціалістами, - розповів директор Черкаського центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

За словами гендиректора компанії Володимира Ходака, щоб завоювати визнання й бути однією з провідних компаній, довелося пройти нелегкий шлях і працювати не покладаючи рук.

«Ми прагнемо бути компанією, яка краще за інших розуміє і задовольняє потреби покупців у якісній продукції, висококласному обслуговуванні, сприяє їх успішному розвитку та надає можливість молодим спеціалістам самореалізуватися і побудувати підприємницьку кар’єру. Саме нестримне „спортивне” бажання бути кращими в своїй справі визначило розвиток компанії на роки вперед», - повідомив генеральний директор.