ПОРТАЛ
2 березня 2017, 20:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Гібридний тест-драйв: LNZ Group запускає на Шполянщині новий проект

Для виробництва ще якіснішого насіннєвого матеріалу компанія LNZ Group відкриває першу на Шполянщині вегетаційну кімнату.

<b>Гібридний тест-драйв: LNZ Group запускає на Шполянщині  новий проект</b>

У такій лабораторії спеціалісти проводитимуть передпосівну перевірку стану насіння, тестуватимуть гібриди кукурудзи, соняшнику, гороху, сої та інших культур на енергію, схожість, фракційний склад перевірятимуть вплив препаратів на дані культури, зазначають у компанії.

– Завдяки вегетаційній кімнаті, ще до посіву рослини в поле ми будемо знати, які мікроелементи, біостимулятори доцільніше використовувати, перевірити гербіциди на фітотоксичність. Тобто ми зможемо перевіряти вплив засобів захисту рослин на посівний матеріал не в полі, на всьому об’ємі вирощуваних культур, а частково в лабораторії, – зазначив науковий спеціаліст LNZ Group Анатолій Даценко.

Керівництво LNZ Group переконане, що вегетаційна кімната дозволить зменшити економічні ризики як для самої компанії, так і для її клієнтів.

– Як ми, так і наші клієнти тепер не витрачатимуть зайві кошти та з мінімумом затрат отримати більші врожаї, – наголосив Анатолій Даценко.