ПОРТАЛ
24 березня 2017, 10:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Абітурієнтів запрошують на підготовчі курси з технічних спеціальностей

Черкаський політехнічний технікум проводить набір на другий потік підготовчих курсів, що стартують у квітні. Ознайомитися з навчальним закладом та спеціальностями, що він пропонує, можна на дні відкритих дверей 1 квітня.

Абітурієнтів запрошують на підготовчі курси з технічних спеціальностей

Черкаський політехнічний технікум запрошує учнів 9, 10, 11 класів та їх батьків відвідати день відкритих дверей. Спеціально для абітурієнтів технікум проводить олімпіади з математики, фізики, інформатики та української мови. Кожен школяр зможе перевірити свої знання і навіть отримати грамоту.

«Олімпіадні роботи будемо перевіряти одразу, і тут же повідомимо учасників та нагородимо грамотами переможців. Таким чином ми хочемо не лише випробувати знання абітурієнтів, але й зацікавити їх і допомогти визначитися зі своїми силами, наскільки вони готові вступати», – розповів порталу «Діловий регіон» директор Черкаського політехнічного технікуму Дмитро Галат.

Для відвідувачів Дня відкритих дверей студенти-третьокурсники будуть проводити майстер-класи, демонструючи свої знання та практичні навички. Наприклад, електрики будуть підніматися по опорі, паяти електронні схеми, автомобілісти – діагностувати автомобілі тощо. Також у навчальному закладі проведуть традиційний конкурс «Кращий за професією» між різними спеціальностями.

А відпочити і подивуватися майстерності і винахідливості студентів та викладачів Черкаського політехнічного технікуму можна буде на огляді виставки художньої творчості студентів та фотогазет з життя технікуму. Також будуть представлені різні автотранспортні засоби – автомобілі, картинги, квадроцикли, відремонтовані, вдосконалені чи сконструйовані студентами та викладачами.

Покращити свої знання та впевнено скласти вступні екзамени школярі можуть на підготовчих курсах технікуму. Другий потік підготовчих курсів стартує 1 квітня.

Для довідки:

Адреса технікуму: 18000, м. Черкаси, вул. Ільїна, 226,

Телефони: 36-07-28, 36-07-29, 45-12-37.

Детальна інформація на сайті polytechnic.ck.ua,

E-mail: [email protected]

Ліцензія МОНУ АЕ № 636362 від 05.05.2015 року


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський