ПОРТАЛ
30 березня 2017, 08:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкаському районі незаконно передали у власність 1,5 га узбережжя

Фактом незаконної передачі у приватну власність земель прибережної захисної смуги р. Дніпро, в адміністративних межах Червонослобідської сільської ради, зацікавилася прокуратура.

У Черкаському районі незаконно передали у власність 1,5 га узбережжя

Досудовим розслідуванням установлено, що у 2011 році спеціаліст-землевпорядник однієї з сільських рад Черкаського району, незаконно погодила надання у власність громадянам земельних ділянок водного фонду загальною площею 1,5 га та вартістю 1,5 млн. грн. У результаті 28 громадянам було передано землі, які не підлягають передачі у приватну власність.

Наразі спеціалісту-землевпоряднику Червонослобідської сільської ради оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення підозрюваної особи від посади.

За земельні оборудки обвинуваченій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та штрафом.