ПОРТАЛ
31 березня 2017, 10:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський політехнічний технікум запрошує 1 квітня на День відкритих дверей

Технікуми і коледжі продовжують готувати молодших спеціалістів у системі вищої освіти й отримувати державне фінансування. Тож Черкаський політехнічний технікум запрошує абітурієнтів ознайомитися із навчальною базою та перевірити свої знання. Цікаво буде не лише школярам, а й їхнім батькам. Вони зможуть побачити удосконалені та зроблені власними руками автомобілі й інші транспортні засоби.

Черкаський політехнічний технікум запрошує 1 квітня на День відкритих дверей

Заходи до Дня відкритих дверей розпочнуться о 10 годині. Для гостей проведуть огляд матеріальної бази – кабінетів, лабораторій, а також ознайомлять з досягненнями гуртків технічної творчості, познайомлять з умовами прийому до ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації у 2017 р. та переліком акредитованих спеціальностей.

«Попри песимістичні прогнози технікуми і коледжі залишилися в системі вищої освіти. Довгоочікувану поправку до Закону "Про вищу освіту" ухвалила Верховна Рада України 21 березня 2017 року. Для нас дуже важливе таке рішення. Ми готуємо працівників-практиків, які мають ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку, знають те, що роблять, із власного досвіду. Вони готові продемонструвати свої досягнення іншим. Технікум як вищий навчальний заклад надає потужну теоретичну базу знань і водночас підкріпляє їх багатим практичним досвідом і навичками, які необхідні для роботи нашим випускникам», – відзначив директор технікуму Дмитро Галат.

Не залишаться без діла і школярі. Спеціально для абітурієнтів технікум проводить олімпіади з математики, фізики, інформатики та української мови. Кожен зможе перевірити свої знання і навіть отримати грамоту. Адже роботи перевіряють одразу і тут же оголошують результати. Таким чином, школярі зможуть визначитися, наскільки вони готові до вступу. Покращити свої знання, щоб упевнено скласти вступні екзамени, школярі можуть на підготовчих курсах технікуму. Другий потік підготовчих курсів стартує 1 квітня.

Напередодні у технікумі з метою розширення соціального партнерства щодо розвитку сучасних освітніх технологій Сумський державний університет організував проведення регіонального науково-практичного семінару "Інноваційні інформаційні технології в освіті та навчально-виробничому процесі".