ПОРТАЛ
30 березня 2017, 15:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Відновити роботу черкаського «Азоту» обіцяють урядовці

Уряд допоможе відновити роботу хімпідприємств Ostchem, зокрема, черкаського «Азоту». Виробництво добрив планують здійснювати на давальницьких умовах шляхом поставки газу ПАТ «Аграрний фонд».

<b> Відновити роботу черкаського «Азоту» обіцяють урядовці</b>

Таке рішення було прийнято під час урядової наради.

Зокрема, розглядається можливість того, що добрива, які «Аграрний фонд» отримає від Черкаського «Азоту» та «РівнеАзоту», будуть передані сільськогосподарським підприємствам в основному на умовах зустрічної поставки продукції майбутнього урожаю.

"В такий спосіб планується врегулювати проблему заборгованості компанії Ostchem перед сільгосппідприємствами, які здійснили передоплату, але не змогли отримати міндобрива", - повідомив Леонід Козаченко, народний депутат України, президент Української аграрної конфедерації.

Також планується, що міндобрива будуть поставлені іншим сільгосппідприємствам, які зможуть здійснювати передоплату «Аграрному фонду», а також без передоплати з кредитуванням цих підприємств на умовах поставки продукції майбутнього урожаю.

Також розглянута можливість держпідтримки для подальшої роботи Черкаського «Азоту» та «РівнеАзоту», йдеться у повідомленні УАК.