ПОРТАЛ
31 березня 2017, 13:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Ще майже півтори тисячі дорожніх «квадратів» підлатали на Черкащині

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості на дорогах державного значення.

Ще майже півтори тисячі дорожніх «квадратів» підлатали  на Черкащині

30 березня районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на майже 1500 кв. м доріг загального користування державного значення.

Ямковий ремонт проводився у більшості районів Черкащини на автодорогах: М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Т-24-01 Городище-Шпола-Новоукраїнка-Бобринець-Устинівка та на трьох дорогах місцевого значення у Кам’янському та Черкаському районах.

Зменшення обсягів робіт з ямкового ремонту автодоріг, порівняно з попередніми днями, пов’язано насамперед із несприятливими погодними умовами – дощовою погодою, повідомили у прес-службі САД у Черкаській області.

Загалом на дорогах області щодня працює 32 ремонтні бригади. Підрядні організації використовують сировину чотирьох місцевих асфальтобетонних заводів.