ПОРТАЛ
16 квітня 2017, 13:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Податківці розповіли, як декларувати доходи фізичним особам та підприємцям (відео)

Скільки декларацій подавати підприємцям чи потрібно декларувати передачу авто за довіреністю і кому із спадкоємців не потрібно подавати декларацію розповіли на вебінарі ГУ ДФС у Черкаській області.

Податківці розповіли, як декларувати доходи фізичним особам та підприємцям (відео)

В рамках щомісячних вебінарів для підприємців та деклараційної кампанії – 2017 начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб, майнових податків і зборів з фізичних осіб управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко висвітлила особливості декларування окремих доходів громадян і підприємців, озвучила відповіді на найчастіші запитання декларантів, помилки декларантів та про те, як їх виправити.

Зокрема, йдеться про те, скільки декларацій подавати підприємцям; як правильно подати уточнення і чому ФОП-спрощенцям важливо контролювати обсяги діяльності; чи потрібно декларувати передачу авто за довіреністю і кому із спадкоємців не потрібно подавати декларацію. Є блок відповідей на запитання землевласників – учасників АТО, та ін.