ПОРТАЛ
6 січня 2016, 14:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нові тролейбуси вийшли на маршрути Черкас

Вісім новопридбаних тролейбусів сьогодні вже почали обслуговувати черкащан та гостей нашого міста. Курсуватимуть «рогаті» за двома маршрутами: №7А «Тролейбусний парк – Санаторій «Україна», де працюватиме 4 новенькі тролейбуси, та стільки ж – на маршруті №10 «Річковий вокзал» – «Вул. Конєва».

<b>Нові тролейбуси вийшли на маршрути Черкас  </b>

Як повідомив начальник управління транспорту департаменту ЖКК Черкаської міської ради Віталій Москаленко, усі вісім новопридбаних одиниць електротранспорту вже пройшли обов’язкову процедуру технічного огляду та виходу на лінію. Також нові тролейбуси рішенням виконкому передані на баланс КП «Черкасиелектротранс», якісно поповнивши тролейбусний парк, - зазначають у прес-службі мерії.

За його словами, нові тролейбуси замінили своїх зношених «колег» з електротранспорту тролейбусного парку. Тож загалом кількість одиниць «рогатих», які щоденно виходять на лінії, не змінилась. В середньому щоденно на лінії виходять 42 тролейбуси.

За інформацією директора комунального підприємства "Черкасиелектротранс" Петра Кучера, за кермом новеньких тролейбусів працюють досвідчені та кваліфіковані водії, стаж роботи яких більше 15 років. Окрім цього він повідомив, що технічний стан цього транспорту наразі задовільний: системи, вузли та агрегати працюють без відмов.